tirsdag 19. januar 2016

Hvilken farge i gangen

Se inspirerende bilder av gang og finn de rette produktene. Marine, Protective and Powder Coatings Jotunkonsernet. Bytt farger på dette rommet. Farger til gangen Her får du.


For å kunne vurdere en farge på riktig måte trenger du en stor, regulær fargeprøve som betraktes direkte i rommet.

En dyp gråblå farge som kombineres med varme treslag, skaper en ren følelse i gangen. Vurderer du å velge en farge som er uvant for deg, bør du kjøpe flere forskjellige prøvebokser som du kan teste på veggen, anbefaler Dagny. Tenk også på at sterke farger gjerne fremstår som lysere når de kommer opp på veggen, mens lyse farger får et sterkere preg når du ser dem i stor skala. I gangen har vi sammen lyse gråtone av en hvitmaling - litt forurenset sne.


Neida, men det er en veldig fin farge , og så er den ikke bare typisk hvitt. Jeg er glad i grå da, men så er det allikevel ikke helt grått. Ta bilde av gangen , og kom å spør oss!


Noen tips først: Gangen er det første gjester ser, så la gangen gi et inntrykk av hvem som bor der.

Lag et personlig touch på den. Tenk smarte og praktiske løsninger, for best mulig å holde orden. Anonym bruker skrev: Jeg synes dette er vanskelig.


Jeg kjørte sønnen min og en kompis i svømmehallen på Søndag. En hvit gang som er både lang og oppdelt i flere rom eller består av flere dører kan enten fremheves ved fargebruk - slik vi har gjort her. Den klare blå fargen gir rommet karakter og gjør det spennende i bevege seg i. Ofte består gangen av en nisje hvor sko og klær samles, forteller Nimer. Denne kan males i en annen farge enn resten av gangen.


Kanskje bør du også vurdere helblank maling som er lett å tørke ren. Eller du kan male med en matt farge og lakke over fargen med en blank lakk. For den som vil ha farger , men ikke for mye, er gangen rommet å. Vær forsiktig med å gå i billigfellen.


Skal du være garantert LADY- fargen slik den er på prøven, bør du velge originalen. Min favoritt er LADY Pure Color. Den gir veggene et litt mer eksklusivt og lunt uttrykk, og fargene kommer til sin rett. Med en farge på en enkelt vegg kan du lett endre uttrykket i rommet og skape en langt mer personlig bolig.


Når du skal velge hvilken farge du ønsker i rommet, er det viktig å overveie hvilke andre gjenstander du ønsker å fremheve.

Les mer om faste holdepunkter og fargesammensetning. Men før du går i gang , kan det lønne seg å forske litt på hvordan akkurat den fargen vil ta seg ut på veggen din? Ikke undervurder gulvet Ifølge Informasjonskontoret for farge og interiør (Ifi) bør man alltid ta hensyn til hvilken farge og overflate gulvet har når man velger farge til veggene. Hvilken farge skal jeg ha på gangen ? Støtter forslag om lyse farger og speil.


Vår gang ble dobbelt så stor da vi fikk inn speil på ene veggen. Uansett, så synes jeg fargen får gangen til å se trist ut. Veggene har strie som har blitt malt over. Etter det jeg har skjønt så kan jeg ikke bare velge hvilken som helst farge.


Velger jeg en lys farge så kan det hende at fargen ikke klarer å skjule rødfargen som er der fra før. Nå er gummigulvene for full fart på vei inn i norske hjem i form av praktiske fliser som limes eller tapes til underlaget. De er tøffe, de er slitesterke, og de er gode og lyddempende å gå på. Gummigulv har mange fine egenskaper, og de lages for det meste av råvarer fra naturen.


Gulvbelegg av gummi kommer i alle farger og mønster. Hvis du maler alle rommene i samme farge , så har du gjort leiligheten din fra en treroms til en ettroms. Få farge -ekspertens beste råd og forstå NCS-koden.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg