mandag 11. januar 2016

Kjøkken farger inspirasjon

Stilsikkert sortiment som blander dagens trender med tidløse klassikere. HTH-kjøkkenet er mer enn bare et kjøkken – det er hjemmets samlingspunkt. Se inspirerende bilder av kjøkken og finn de rette produktene. Du kan også finne flere farger på nett på vårt innendørs fargekart eller selv prøve deg frem med vårt digitale verktøy Fargevelgeren”.


Se utvalget vårt av fronter, farger og løsninger. Finn inspirasjon til hjemmet - stue, kjøkken , gang, soverom, bad og barnerommet, gardiner og solskjerming.

Her finner du farger og inspirasjon til din malejobb. Se bilder og farger fra ulike rom og områder. Trenger du litt ny inspirasjon til husets (kanskje) viktigste rom?


Her har vi plukket ut noen av våre kjøkkenfavoritter fra året som har. Hvilke farger gjør deg. Instagram inspirasjon. Fortsatt er det mye hvitt som selges, men vi ser at stadig flere nå vil ha farger hjemme.


Finn Schjøll sa det samme på en produktlansering for Magnor nylig: – Før besvimte damene i Oslo og fikk nervesammenbrudd dersom du dukket opp med noe annet enn hvite hortensiaer.

Nå er det helt greit, for nå er det farger som er in. Pulsen øker i røde rom, og kan være et godt alternativ til deg som ønsker mer energi. Røde farger er ekstroverte, glade og intense og gir rommet en sterk personlighet – og er en perfekt farge til kjøkkenet.


Rødt kan også være både kjølige farger som skaper ro, og dynamiske farger med mye varme i seg. Hos Schmidt kan du designe ditt eget kjøkken – det er kun fantasien som setter grensene. Tilbud på et nytt kjøkken. Våre innredningskonsulenter er eksperter på å sette sammen et godt kjøkkentilbud som passer til dine ønsker og ditt budsjett. Avtal et gratis og uforpliktende møte, og hør mer om mulighetene dine for å kjøpe et nytt kjøkken.


Få inspirasjon til din stil og konkrete råd om farger og materiale. Utsikten er kanskje ikke så mye å skryte av, men likevel bare å se ut på været, nydelige farger på naturen. Vi har skog rundt oss,. Når du velger kjøkken , er de store linjene viktige – at det er en sammenheng og at hvitevarene blir en integrert del av kjøkkenet.


Mange faktorer må tas i betraktning ved valg av riktig kjøkken. Rådfør deg gjerne med oss før du tar det endelige valget. Du står nå på terskelen til ditt nye kjøkken. Finne praktiske løsninger som fungerer bra for deg.


Gjør som titusenvis av andre før deg. Unn deg et kvalitetskjøkken fra Norema.

Leter du etter inspirasjon til ditt nye kjøkken ? Drømmekjøkkenet har mange inspirerende kjøkken. Alle har sin stil og dekker ulike behov - da kommer Drømmekjøkkenets store, tilpasningsdyktige sortiment for kjøkken helt til sin rett. Se nærmere på design, material og farger som tiltaler deg. Kjøkkenet du har drømt om lenge. Bestill gratis befaring i ditt kjøkken.


Befaringen gir deg uforpliktende pristilbud og muligheten til å se kjøkkenløsninger, farger og profiler i ditt eget kjøkken.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg