torsdag 14. januar 2016

Malingsfarger til stue

Rask, enkel, lett å bruke. Døgnåpen kunderservice. La livet ditt innrede stua. Bli inspirert og finn møbler som passer deg her. Se inspirerende bilder av stuer og finn de rette produktene.

Nedlasting til Archicad og Revit. Jotun Uteinspirasjon. Lisbeth Larsen har bidratt med gode tips om farger i Grottenveien – Rom for rom. Denne gangen er det hvordan male stue som står for tur! Lisbeth tipser også om bruk av fine kontrastfarger i programmet.


Har du funnet fargen din til stuen ? Her ser du våre mest populære farger til veggene i stua.

Hvis du vil leke med farger og fargelegge rom i alle mulige farger, trykker du på ’Se flere farger’ og prøver vår store fargevelger. I vår guide her på siden får du dessuten veiledning og how to-guides til stueprosjektet ditt. Vi får lyst til å male alle vegger i en dyp fargenyanse når vi ser dette soverommet. Knaggen Shaker list får du kjøpt på Artilleriet og Sinnerlig-taklampe er fra Ikea. Få inspirasjon sendt direkte til innboksen din hver uke, og meld deg på nyhetsbrevet vårt!


Uansett hvilke nyanser du velger å gå for, er det smart å bruke fargevelgeren til Obs Bygg før du kjøper malingen. Da får du garantert riktig farge, og du kan lett plukke opp den bestilte malingen i nærmeste Obs Bygg-butikk – uten å måtte stå i kø for å blande maling. Lykke til med et fargerikt hjem! En ny vakker veggfarge er noe vi alle kan like. Ta en titt på disse rommene, kanskje du får noen ideer til hvordan du kan male hjemme hos deg.


Malingsarbeidet går dermed både raskt og enkelt, og gir rikelig med rom for eksperimentering – noe fargesjefen oppfordrer til. Det er en grunn til av vi nordboere tar sekken på ryggen og setter kursen mot skog, fjell og vann når vi trenger å slappe av: Den nordiske naturen gir ro i sjelen. Sofaen som fortsatt holder noen år, kommoden fra mormor eller gulvflisene som er helt greie? Selv om tingene du har er svært ulike kan en farge være med på å knytte dem sammen.


Farger til ulike rom – Hvilket rom du skal male har mye å si for hvilken farge du bør velge.

En fin huskeregel er at man bør ha rolige farger, som blå, på soverom, mens man i stua eller på kjøkkenet kan ha farger med litt mer sprut i – som skaper matlyst eller energi. Da designerne skulle pusse opp sine egne lokaler, ønsket de å utvikle en farge som var unik og passet perfekt til deres stil. PAULS BLUE, samt bildene fra Frama sitt designstudio!


I en stue kan du virkelig boltre deg med farger og materialer. En mørk sofistikert blåtone gjør stuen vår lun gjennom vinteren, men etterhvert lengter vi etter den lyse klarere fargen som minner oss om sommerhimmelen. Valget er basert på innsikt fra trendrapporter og interiørmesser. Farger sier mye om hvordan forbrukerne ønsker å leve, og nå ser vi en tendens til at folk søker seg mot en livsstil som er ekte, engasjert og fylt av lidenskap. Rødt gir hjemmet varme og pasjon.


Men bruker du for mye rødt kan det føre til uro og sinne. Her finner du et utvalg av våre fargekart til maling både innendørs og utendørs. I vår online-fargevelger og i våre butikker kan du se alle våre farger og. Dessuten er det viktig å løsrive seg fra stivbente regler om at enkelte møbler passer best langs en vegg og lignende.


Slik finner du din personlige stue -stil 24. Når Finn Schjøll pusser opp hjemme, blir det svært personlig. Den røde tråden er han selv, og han oppmuntrer andre til å gjøre det samme. En stue kan kanskje være begge deler, både avslappende og energisk siden det også er en sosial møteplass.


Du kan fint ha en kald farge på veggen, og varme farger på møbler og detaljer. Når det gjelder kjøkken, viser forskningen at vi spiser mindre i blå rom, og mer i brune, så da kommer det an på hva som er din målsetning. Lurer på om jeg kan anbefalt noen fine farger til denne stuen (tenker kanskje i grønn eller blå) men er åpen for forslag.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg