tirsdag 26. januar 2016

Refleksjon jotun

En varm gråaktig hvit tone. Den har også helt klare rødlige undertoner. Hvitt er ikke bare hvitt. Det finnes en mengde ulike hvite nyanser.


Jotuns Fargedesigner gir deg her noen stikkord som gjør det enklere å velge.

Vi har malt noen prøvestrøk, og av en eller annen grunn, syns jeg den får et slags blåskjær i seg. Får ikke det til å stemme med fargekoden. Handler det da mest sannsynlig om lyssetting eller bakgrunnen vi maler på? En svakt gråaktig hvittone. Jeg vet at jeg har lagt ut mange bilder i akkurat denne vinkelen og på samme ste men så er det den plassen i huset som stadig er under endring.


Denne gangen har fatet blitt pyntet med en gigantisk Hortensia på stilk, super kul! Fargen kan oppleves ulikt på skjerm og vegg.

Vi har nå begynt arbeidet med å male hele leiligheten, eller rettere sagt er det svigerfar og min kjære som har begynt på arbeidet. Det er en nyanse av hvitt med litt grått i seg. Trend: Kaldere og monokromt Jotuns fargesjef Lisbeth Larsen forteller at de gule hvitfargene à la tradisjonell eggehvit og latte er et.


Jotun har delt trendene inn i tre kategorier: Refine Raw og Calm. I fjor gikk Jotun litt bort fra gråfargene, mens i år ser vi en kombinasjon av brente, duse rødtoner, gyldne gule- og grønne nyanser og nøytrale beige og grå farger. Alt du trenger av bo- og byggevarer. Se hele utvalget i vår nettbutikk!


Bestill varer på maxbo. Gode tilbud og kvalitetsprodukter. Finn din nærmeste Maxbo butikk her! Vi har refleksjon i gangen og helt hvite lister, kresjer litt med dørbladene som er eggehvite, men ikke sånn at jeg tenker over det.


Altså med listene, hadde sikkert gått fint med eggehvitt på alt. Jotun LADY svarer: Hei Olga Skal alle detaljer, dører, lister og vinduer også males ? Hvis ikke må jeg ha Jotun fargenavn eller ncs kode på hvittonen. JOTUN FARGESENTER INNE Jotun Fargesenter Inne presenterer 1gode og velprøvde farger for vegg og interiørdetaljer.


Afargeprøver – noe som gir deg et ekstra godt utgangspunkt for riktig fargevalg.

Bak på alle fargeprøvene finner du anbefalte kombinasjonsfarger fra våre fargedesignere. Står fint til farger med røde og varme undertoner, som varme gråtoner og dempede beigetoner. Jotun Lady 4Silke – En gulaktig hvit tone, med hint av grått. Panelvegger maler du med LADY Supreme Finish og husk at Jotun Kvist.


Vi har valgt Lady pure Color, Refleksjon som hovedfarge. Jotuns vannbaserte maling gulner ikke, men har du brukt oljemaling gulnes det. Noen spørsmål om fargen refleksjon : 1) om vi bruker denne på vegg - hva vil.


Synes egghvit blir litt for gul, men er redd det kan bli for sterilt med chi eller refleksjon. Tror vel egentlig ikke det selv, men min far tror det :P Noen som har brukt en av disse eller begge? Hvordan tror du det vil bli på kjøkkeninnredning? Jotuns nye fargekart lar deg stoppe opp i det hektiske livet.


Når Jotun og LADY nå lanserer sitt globale fargekart, har de tatt utgangspunkt i hva mennesker er opptatt av i dag. Når vi ser på hvordan livene vi lever har blitt, så er det ikke så rart at det første ordet vi kom på var refleksjon.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg