torsdag 14. mai 2015

Hth kjøkkenskap

Hos HTH dyrker vi en lidenskap. Se våre lekre kjøkkenløsninger her. Her finner du et utvalg av kjøkkenskap i forskjellige størrelser og typer.


Du kan gjøre kjøkkenet ditt helt unikt ved å velge håndtak, design og farge på skapdørene. Du kan lese mer om overskapets egenskaper, spesifikasjoner og hvordan du monterer skapet på kjøkkenet, under hver type. Kjøkkenskap til enhver smak. Felles for våre kjøkkenskap er at det er dansk design på sitt aller beste, til den beste prisen.


Finn dine nye kjøkkenskap. Besøk din nærmeste HTH -butikk og opplev de forskjellige typene av kjøkkenskap. Her kan du få gode råd og hjelp av de dyktige kjøkkenkonsulentene våre, som veileder deg til en optimal sammensetning av kjøkkenskap.


Hth kjøkkenskap

Dropp ventetiden og avtal et uforpliktende designmøte. I vårs HTH -butikk finner du flere typer av kjøkkenunderskap i forskjellige størrelser, farger og design, slik at du kan skreddersy underskapene til kjøkkenet ditt. Du kan velge underskap med eller uten skapdør og innredning. Du kan kjøpe deler til skapinnredning i kjøkkenskapene, slik at du får mest mulig oppbevaringsplass.


Hvis du har forelsket deg i et HTH -kjøkken, kan du få din kjøkkenkjærlighet helt uten problemer. HTH -skapene blir satt sammen på vår danske fabrikk i Ølgo og våre egne sjåfører leverer dem hjem til deg. Vi monterer ditt kjøkken, og gjør alt eller deler av det øvrige arbeidet. På jakt etter nytt kjøkken?


Hth kjøkkenskap

Hos oss finner du et drømmekjøkken enten du ønsker et moderne eller tradisjonelt kjøkken. Elegante knotter og håndtak setter prikken over i'en i hjemmet ditt. Vi har mange stiler, farger og løsninger. Du står nå på terskelen til ditt nye kjøkken.


Finne praktiske løsninger som fungerer bra for deg. Med kjøkkenskap som passer måten du bruker kjøkkenet på, sparer du litt tid og energi hver gang du lager mat (eller vasker opp). Dermed har du nesten uendelig med muligheter når du vil friske opp eller renovere kjøkkenet, eller sette sammen et helt nytt drømmekjøkken fra bunnen av. Se alle mulighetene her! Klassisk eller moderne kjøkken, hus eller leilighet?


Sigdal kjøkkeninnredninger fås i et rikt utvalg av farger og design. Selger en demobrukt skaphylle som har stått utstilt i hth butikk. Den er komplett og som ny og alt fungerer. DinSide har tidligere prissjekket Ikea vs.


HTH flatpakkekjøkken, og fant da også minimale prisforskjeller. Når det er sagt, så er det ikke mye som skiller prisene, verken mellom Ikea og HTH , eller mellom HTH og de øvrige kjøkkenene. Det er kun noen hundrelapper i forskjell mellom kjøkkentilbudene fra HTH , Kvik og Elkjøp. Ta en titt på våre kjøkkenlamper og belysning til kjøkken.


Se hele utvalget av kjøkkenlys på ikea. Feilen er lokalisert til måten skapene er festet på. Ledelsen i HTH sier til NTB at meningen hele tiden har vært å informere den enkelte kunde direkte. I alt er produsenten blitt varslet om at syv kjøkkenskap har falt ned i Sverige og Danmark. HTH , Norema og Ikea har for eksempel en løsning med hyller som du kan svinge ut av skapet i sin helhet.


Du får altså hele hyllen ut i friluft og får full oversikt og kan få tak i alle kjøkkeninstrumentene som befinner seg der uten videre strev. Arens har også et halvhøyt hjørneskap med slike uttrekkshyller. HTH advarte ikke kunder om kjøkkenskap som falt ned FALLER NED: Flere har opplevd at kjøkkenskapene fra HTH faller ned fra veggen. I en informasjonsvideo på nett forklarer firmaet hva man kunder med skap i faresonen skal gjøre, men denne informasjonen er ikke sendt til kundene. For produktinformasjon eller for å avtale time for tegning av ditt kjøkken, ta kontakt med en av våre forhandlere.


Hth kjøkkenskap

Alle forhandlerne er kvalifiserte rådgivere som.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg