tirsdag 5. mai 2015

Tapet grå

Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Eksteriørmaling finner du på Maxbo. Maling og lakk til bruk på metall. Ja, det finner du på Maxbo. I denne kolleksjonen finner du som navnet tilsier fargerike naturelementer fra fjern og nær.


Her er motiver fra norske skoger og tradisjonelle rutemønstre til herlige og fargerike design med ananaser og grønne blader.

Grått er en perfekt innredningsfarge fordi den er nøytral og kan varieres fra helt lyse til mørke nyanser. Fargen grå har etterhvert blitt så populær at man også har utviklet nye varianter, som den superpopulære fargen greige – en blanding av grått og beige. Grå Sorter etter translation missing: no. Her har du tapet med drivved.


Designeren til denne var i en fjellhytte og fikk inspirasjonen til denne drivved tapeten. I fjellhytta fikk han øye på den vakre treveggen, av typisk tømmer. Grå treverk og drivved er et morsomt og horisontalt mønster som passer til alle rom. Våre bestselgere innen tapet For å gjøre valget lettere har vi samlet våre bestselgere innen tapetsegmentet på en og samme side.


Kvalitetsprodukter fra verdens ledende produsenter.

Tapet topplisten finner du her! Velg og vrak blant tapeter med trendy design som lar deg skape et spennende hjem. Shop enkelt online hos Ellos.


Det vekker også ulike følelser hos mennesker. Maxbo er ledende på tapet i Norge og har tapet i alle prisklasser og kvaliteter. Vi har et stort utvalg av tapeter til bra priser.


Alt du trenger av bo- og byggevarer. Se hele utvalget i vår nettbutikk! Finn Beste Pris På Alle Dine Varer. Kanskje landets rimeligste tapetbutikk på nett, og tapet av høyest kvalitet i Norden. Med Murano- tapeten fra AS Creation blir det mulig for deg å skape en realistisk imitasjon av en flott og.


Det moderne designet i tapetet Graphic Wall egner seg godt til fondvegg. Et mønster i vakre fargenyanser brer seg utover veggen, som ligner på betong i bakgrunn. Trendy, sprekt, og ikke minst et blikkfang i rommet. Vakre fargekombinasjoner i nyanser av blått, grått og rust.


Alltid gode priser på Grå tapet fra Bygghjemme. Handle raskt og enkelt på nett med hjemlevering i hele Norge. Dette kan virke vanskelig - til og med umulig - først, men når du ser mulighetene i fargen og i grå fototapeter, vil du elske utfordringen med å fremheve dyktige vakre detaljer i hjemmet ditt.

I likhet med mange andre populære farger, er grå veldig flersidig. Grå er så mye mer enn bare grå ! De byr på et tidsriktig og variert utvalg av tapet tilpasset norske hjem. Borge tapet som du ikke finner her?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg