mandag 4. mai 2015

Koselig kjøkken

HTH-kjøkkenet er mer enn bare et kjøkken – det er hjemmets samlingspunkt. Stilsikkert sortiment som blander dagens trender med tidløse klassikere. Vi serverer både frokost, lunsj, middag, småretter, og noe godt til kaffen. Koselig kjøkken med sjel Soverom ga plass til kjøkken Familien ofret et soverom for å få et kjøkken med plass til små og store kokker, litt søl og.


Du trenger ikke et stort kjøkken for at det skal være inspirerende og godt å være der. Her er små kjøkken med de smarteste løsningene fra Pinterest.

Ekteparet ville at kjøkkenet skulle være fint å se på og i tråd med husets øvrige stil. Selvfølgelig måtte det også være et sted hvor de begge kunne trives. Vi ønsket oss mye skuffer og skap, men ville heller snekre en koselig hylle over kjøkkenbenken selv, enn å montere et vanlig overskap, forteller Malen. Hvis du velger kjøkken i model Stockholm som favoritt din, har du mulighet for at kjøbe det i Gjør Det Selv HTH-sortimentet.


Hos Gjør Det Selv HTH monterer du skapene dine selv. Du har dermed muligheten til å spare penger på kjøkkenet. Og du kan selvfølgelig få hjelp fra våre kjøkkeneksperter fra start til slutt.


Kunst skaper atmosfære på kjøkkenet.

Dette lyse og harmoniske kjøkkenet gir også en god stuefølelse – noe som var viktig for familien som bor her. Fant ut at det er lenge siden jeg har svingt innom kjøkkentemaet her i Åpent hus. Det er ikke mye jeg har vist av kjøkkenet her hos oss - og det med god grunn. Det er nemlig et 80-talls kjøkken av litt for god kvalitet til at vi spanderer noe nytt. Det viktigste spørsmålet er ikke hva jeg synes er koselig , men hva DU synes er koselig.


Hvilke farger liker du? For det er noe vi ikke kommer utenom – det er vanskelig å få til en koselig og vennlig stemning hjemme uten farge på veggene eller møblene. Soverommet kan gjøres lunt og koselig med tapet, som dette fra Borge. Hva skal vi ha til middag i dag?


Svaret finner du kanskje blant disse gode middagsoppskriftene. Et slikt kjøkken kan innse de mest originale ideene til designere, vil alltid forbli relevant, uavhengig av eventuelle innovasjoner. I en tid da kjøkkenet brukes til koselig samvær med venner og familie, må kjøkkenet fungere. Kjøkkenet er midtpunktet i mange boliger.


Vår kjøkken -darling er oppdelt i kjøkkenserier og har sin egen unike historie. Med et IKEA- kjøkken får du høy kvalitet, god pris og års garanti. Vi kan veilede deg steg for steg med planleggingen, og hjelper deg også med transport og montering dersom du ønsker det.


Med mange valgmuligheter både innvendig og utvendig kan du få et personlig og praktisk kjøkken tilpasset stilen og lommeboken din.

Nå er også de koselige rødrutete gardinene jeg bestillte også kommet opp. Jeg var jo fast bestemt på å male kjøkkenet hvitt, men slo det fra meg da vi kom dit. Det blir ganske mye arbei bare for å rive det ned igjen.


Blått gjør oss rolige, og er en veldig god sovefarge. Men skal den brukes på kjøkkenet bør man tilføre varmere fargeklatter. Det er en veldig kjølig farge, og det å komme inn en kald og mørk vinterdag og sette seg på et blått kjøkken er ikke spesielt koselig , sier hun. Fargen roer oss ne men gir ikke noe kos til middagen.


Vi tilbyr mer enn én million mulige kombinasjoner, og lager gjerne en løsning som er perfekt for deg. Vi møter opp og tar mål helt gratis, slik at den nye løsningen til boligen din passer helt ned til minste detalj.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg