tirsdag 12. mai 2015

Solfilm bolig

Solfilm bolig

Populære solfilm fra SolarGard. Klikk inn på de forskjellige varianter for å se, hvor mye lysgjennomgang og varmerefleksjon de enkelte solfilmene har. Enkel førstehjelp for kokvarm bolig. Det finnes også rullegardin-løsninger, søk for eksempel etter rullgardin med solfilm eller speilfolie. Jeg har fått limt på solfilm på innsiden av vinduene, og kan kort oppsummert si at det er bortkastede penger mht.


Solfilm bolig

Jeg skal ikke nevne noe firma eller produktnavn her, men brukte et stort velrenomert firma og kjøpe det beste produktet mht. Samtidig blokkerer ikke solskjermings-filmen for utsikten din, som med en persienne eller tette gardiner. Anbefaler vi en utvendig montert solfilm , som er merket med X. Prøv en innvendig solfilm , merket IN.


Ta vare på bilen din! Mot uønsket lys, varme og innsyn. Beskytter mot innbrudd og personskade. Consol er spesialister på profesjonell solskjerming, interiør-, dekor- og sikkerhetsprodukter for næringsbygg, privat bolig og bil.


Solfilm bolig

Vi utfører også montering av solfilm og annen type solskjerming på privat bolig og næringsbygg. Bestill gratis befaring! Det finnes mange typer solskerminger, ta kontakt for en befaring så finner vi ut hva som passer best. Solskjerming er bra for miljøet da man kan redusere bruk av aircondition.


Vi tilbyr også solfilm som solskjerming til alt av vinduer. Kvalitetsfolier fra kjente merkevarer. Filmen monteres på innsiden.


Men tror jeg ville vurdert å fått en profesjonell til å gjøre det, så får du ett perfekt resultat. M og hør hvilke bredder de leverer, de har vertfall veldig bra film. Hvis du har en bolig med mange store vinduer, har du sikkert oppdaget at sola kan være plagsom. Den varmer opp huset eller leiligheten til det ubehagelige, og solstråler kan ødelegge en del kos.


Biltema har en solfilm som er gjenbrukbar. Den er vesentlig tykkere en vanlig solfilm , og VESENTLIG lettere å fjerne igjen. Vet noen av de proffe solfilmene (eller hvertfall limet) nesten må skrapes av etter at de har blitt løst opp med noe.


Solfilm bolig

Den tykke fra Biltea er bare å dra rett av. Om vinteren er filmen også svært gunstig, fordi den hindrer varmen å slippe ut gjennom vindusflatene. Montér selv eller få professionel montering af solfilm.


Se priser på solfilm. Vinduesfilm til vinduer i bolig. Køb solfilm til bolig online. Hver sesong holdes været. Folie som toner ruter og samtidig gir en varmeavvisende effekt.


Folien absorberer av solens varmestråling.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg