onsdag 13. mai 2015

Flex veggklokke

Vi har veggklokker til innendørs og utendørs bruk. Kjøp online med fri frakt! Kontormøbler til arbeidsplassen. Alltid års garanti! Flere materialer som stål, glass og tre.


Vitamail har i år levert kosttilskudd av høy kvalitet i hele Norden. Bli en av oss du også! Veggklokke - Best pris i Norge! Vi er, som navnet sier, en fleksibel bedrift og leverer et bredt produksjons- og produktsortiment, som strekker seg fra små kulepenner til store og komplekse skiltløsninger.


Klassisk veggklokke med termometer og hygrometer. Urskiven kan tas ut via bajonettfatningen, for å gjøre trykkingen lettere. Moderne veggklokke med tynn sølvramme og smart klikk-system som muliggjør trykk på urtavlen selv med små steg av gangen. Veggur er et dekorativt innslag i ­interiøret. En klassisk rund klokke, et lekent gjøkur eller en tekanne med visere?


Urban Trend Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i samsvar med Lov om elektronisk kommunikasjon. Ved at du fortsetter å bruke. Vi tilbyr et bredt utvalg dekor som vil pynte og gi hjemmet ditt stil og personlighet. Velg blant vårt brede sortiment fra dekorelementer her.


Finnes i rund eller firkantet. Dekorative og praktiske klokker til hjemmet. Hos oss finner du et stort utvalg veggur og stasjonsklokker. Klokkene kommer i ulike modeller, farger og størrelser slik.


Vi leverer raskt og presist med Norske transportløsninger. Du mottar en e-post med generell informasjon, transportbetingelser og sporing så fort varen er sendt fra. Oakland og Classic møbler faghandel på nett og i butikk. Klokken er i pleksiglass som gir klare farger og dybde i bildet. Urskiven har tall og visere og det eneste du behøver å gjøre er å legge til ditt personlige bilde.


Dette blir en flott innredningsdetalj! Det lille ekstra både innen- og utendørs. Skriv ut favorittbildene dine på en flott fotoplate. Resultatet blir et vakkert, matt bilde som pynter opp på veggen. Herreklokker, dameur, barneklokker, dykkerur, pulsklokker og mye mere!


Her finner du et godt utvalg i alle typer klokker! Butikker over hele landet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg