onsdag 27. mai 2015

Kjølerom kjøkken

HTH-kjøkkenet er mer enn bare et kjøkken – det er hjemmets samlingspunkt. Stilsikkert sortiment som blander dagens trender med tidløse klassikere. Norcool tilbyr modeller av prefabrikkerte kjølerom.


Rommene leveres i energibesparende sandwichelementer og er fine å plassere på kjøkken , vaskerom, i boder eller i kjeller. Ta kontakt med oss for ytterligere råd og veiledning. Hos MAXBO finner du kjøkkenplater i utallige farger, typer og design.

Forny kjøkkenet på noen timer. Med et kjølerom i tilknytning til kjøkkenet trenger du ikke lenger frustrere deg over at helgehandelen tar opp mer plass enn kjøleskapet rommer. Og når julematen skal lagres, konfirmasjonskakene oppbevares eller drikken til sommerfesten skal kjøles ne har du alltid rikelig med plass. Da ligger forholdene til rette for et perfekt tilpasset kjølerom til en forholdsvis rimelig penge. Er du i nybyggerfasen kan du til og med bygge kjølerommet i tilknytning til kjøkkenet.


Enten du kun skal bytte ut deler av kjøkkenet eller om du ønsker et helt nytt kjøkken ! Disse Maxbo-varehusene forhandler kjøkken. Skal du beholde ferskheten på kjølevarene dine, er det viktig at du har et fungerende kjøleskap. Mange eldre kjøleskap har dårlig kjøleevne samt energieffektivitet.

I tillegg har du sikkert opplevd at kjøleskapet allerede er fullt når du kommer hjem med nye ferske varer. Ring oss for å finne din nærmeste forhandler der du bor, eller bruk vårt forhandlerkart. Da er et kjølerom fra bygghjemme. Vi tilbyr individuell planlegging for kjøkkenet ditt.


Enten du trenger kokeutstyr, møbler i rustfritt stål, kjølerom eller kjøkkenvifter – vi planlegger et kjøkken i henhold til dine ønsker! Vi er på veien for deg. God lufttetting er særdeles viktig for et godt resultat. Mot varme rom må det brukes en tett fuktsperre av plast med klemte skjøter på varm side.


Kjølerom bygges med en luftespalte på ca. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i samsvar med Lov om elektronisk kommunikasjon. Det er viktig at dere oppdager avvik, utbedrer disse og hindrer at det skjer igjen. En god og systematisk avviks-behandling vil bidra til trygg mat.


Det er et krav om at alle matbedrifter skal ha en skriftlig rutine for avviks-behandling. Avvik bør registreres i et eget skjema eller en loggbok. Sigdal har produsert kjøkken i mer enn år.


Det gode håndverket, teknologien og designen har vært bærebjelken for et av Norges mest velrenommerte kjøkkenmerker og finnes nå i tusenvis av hjem. Hos HTH dyrker vi en lidenskap. Se våre lekre kjøkkenløsninger her.


Thermocold tilbyr et bredt spekter av kjøleløsninger både til private husholdninger og næringslivet.

Storkjøkkenpartner AS Vi leverer storkjøkkenutstyr som Rational kombidamper , isbitmaskiner, vaskerimaskiner, kokegryter, vekter, oppvaskmaskiner,juicemaskiner. Kjølehjørnet kan leveres som en frittstående modell eller integreres i resten av kjøkkenet. Alle rettigheter reservert. Med kombinasjonen av den fantastiske kapasiteten samt et lavt energiforbruk og muligheten til enkel integrering i kjøkken , blir kjølehjørnet en favoritt i både store og små familier. Ditt kjølerom på kjøkkenet.


Bak en vakker møbeldør har du kjølevolum tilsvarende fem kjøleskap. Alltid kalde drikkevarer, friske frukt og grønnsaker og god oversikt over alt hva du har av mat og drikkevarer i boligen, skriver Røros Metall på sine hjemmesider. Gastro Line - dagligvare utstyr og storkjøkkenutstyr.


Vi sender restaurant utstyr over hele landet. Service i Østfold - Moss, Akershus og Oslo. Dette er et standard kjølerom for integrering i kjøkken , men kan også monteres frittstående. Leveres også med splittaggregat.


Spiskammer er navnet vi har gitt denne skapmodellen. Det stammer fra gammelt av da det var normalt å ha et halvstort rom for lagring av mat ved kjøkkenet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg