mandag 18. mai 2015

Maling til ytterdør

Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Døren bør stå oppe til malingen er tørr. Påfør strøk nummer to etter en dag eller to. Maler du med svart halvblank eller blank maling , kan siste rest av malingen brukes på takrenner, nedløpsrør etc. Nytt dørhåndtak, dørskilt og et par blomsterkrukker.


Hvilken maling skal man male ytterdør med?

Den dekker godt på kantene og tørker raskt slik at man kan male to strøk på en dag samt at man slipper å få rusk som insekter, pollen, frø, gress etc. Det blir lettere å få et mer profesjonelt resultat - helt enkelt. Gjør det selv: Mal til du blir gul og blå. I denne guiden tar vi utgangspunkt i hjemmets forskjellige bygningsdeler og inventar og gir deg en innsikt i hvilke typer maling du med fordel kan bruke til de forskjellige oppgavene. Følg våre enkle trinn for hvordan male ytterdør.


Maling av teak ytterdør. Bruk maling - og lakkfjerner og les produsentens bruksanvisning nøye. Når døren er grundig renset og vasket, kan du pusse slik at flatene blir rene og pene.

Skraper og pusser du helt ned til bart treverk, må du grunne før du maler. Når det gjelder valg av maling er det viktig å tenke på at en dør står ute hele året. Dører i teak eller edeltre leveres behandlet med teakolje.


Denne oljen gjør overflaten værbestandig, men dørene bør likevel behandles to til tre ganger i året. Benytt teak- eller edeltreolje, og ikke glem dørens fire kanter. Denne filmen gir deg en enkel veiledning til forarbeid og maling av utgangsdør. Gjør jobben riktig, og du kan få et vakkert resultat som holder seg godt i mange år.


Byggmakker kan dører. Ytterdører og andre dører får du hos oss. Sammenlign pris med oss! Jern og metallmaling liter. Vær den første til å motta nyheter, kampanjer og faglig innhold fra Maxmaling.


I helgen har prosjekt maling av ytterdør vært det store. Du er nå innlogget, men du må aktivere brukeren din med aktiveringslinken som vi sendte til deg før du får publisere tråden. Med vårværet kommer også denne trangen til å friske opp ute gjør den ikke?


Det var noen som sa til meg at denne lysten til å stelle i hagen og ordne ute, forsvinner i takt med hvor lang tid man har bodd i hus. En flott ytterdør får husets fasade til å se bra ut. Med tynnslitt maling , mørt treverk og avskallet fasadepuss, gir denne inngangen et dårlig inntrykk.

Her er den ultimate guiden til hvordan velge riktig utendørsfarge! Når man skal velge farge til husets fasade er det en del ting man bør tenke på. En utendørsfarge er jo tross alt en farge man skal leve lenge med. Vi pleier å si at fargevalget du gjør på ditt hus, er naboens blikkfang.


Ulike typer maling har ulike egenskaper. En vanntynnet acrylmaling vil som regel virke blankere enn en oljebasert med identisk glansgrad. Det er misforståelse at blank maling er mer slitesterk enn matt - blank maling er lettere å holde ren. Bruk høyere glansgrad på list og dør, mattere maling på veggene og mattest i taket. Tørk godt før påføring av olje eller maling.


Hengsler og beslag må smøres regelmessig med f. Etterbehandling av din malte ytterdør gjør du etter behov og slitasje. Lurer du på hvilken farge som er brukt i malingen på døra? Alle ytterdører fra Gilje får med en varedeklarasjon som henges bak midtre.


Spray deg til julestemning 15. Har du et par lysestaker som har sett sine beste dager? Eller kanskje en rusten lysekrone? På bare noen minutter kan gammelt skrot bli til nye skatter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg