mandag 25. mai 2015

Scanox gulvolje

Scanox gulvolje

Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Eksteriørmaling finner du på Maxbo. Maling og lakk til bruk på metall. Ja, det finner du på Maxbo. Scanox Meny Hovedmeny.


Scanox gulvolje

I vårt sortiment finner du alt du trenger til behandling av gulv og trapp: lakk, maling, olje og hardvoksolje. Den gir gulvet en silkematt og vakker overflate som er behagelig å gå på. The Norwegian EPD Foundation P. Invoice: Electronic invoice (EHF) to. Innendørs gulvolje til tre og parkettgulv.


Gir gulvet en eksklusiv, silkematt overflate som føles myk og behagelig å gå på. Kan blandes i mange farger. Vær oppmerksom på at treverkets egenfarge kan virke inn på endelig resultat. Det lønner seg ikke å gå rett på et gammelt, tidligere oljet gulv med en farget olje.


Scanox gulvolje

En risikerer da et ujevnt resultat. Oljen kan fargetilsettes i mange fargenyanser. Et oljebehandlet gulv føles mykt. Oljen gir vakker glød og fargespill til gulvet. Benyttes på nye og nedslipte tregulv og nedslipt parkett.


All overskytende olje skal tørkes bort med filler. OXAN GULVOLJE PRODUSERES IKKE LENGER, den er erstattet med Trestjerner betongolje. De produserer Butinox, Tyrilin, Trestjerner lakk og olje og Quick Bengalac. Vi fører produkter som Butinox Futura, Tyrilin tjærebeis, Tyri Tretjære, Butinox Terrassebeis, Trestjerner lakk m. Den smussavvisende overflaten er lett å rengjøre og vedlikeholde.


Produktet kan blandes i mange farger. Gulvoljen er lett å påføre og meget luktsvak. Dette er utprøvd i flere store prosjekter, blant annet Mjøstårnet i Brumunddal. Hvitpigmentert gulvolje forhindrer at treverket gulner og gir en robust overflate som er helt diffusjonsåpen, sier han.


Ved vedlikehold av tidligere hardvoksoljede flater anbefales strøk klar hardvoksolje. Behandlingen avhenger av hvilket utseende du ønsker på gulvet ditt, hva du liker og hvor utsatt gulvet er for slitasje og vannsøl. Blant TreStjerner Gulvprodukter kan du velge mellom lakk, olje, maling og lut.


Scanox gulvolje

Butikkene har fargeprøver vist både på eik og furu. Fargene arter deg forskjellig utfra treverkets utgangspunkt. Ta alltid hensyn til dette ved fargevalg. Du får selfølgelig god hjelp av Vakre Hjemmere;) Har du et lakkert gulv, må lakken slipes av først. De dype blå tonene gir en avslappende, beroligende og samtidig frisk følelse i rommet.


TRESTJERNER GULVOLJE. Den vanligste måten å farge gulvet på er ved hjelp av beis. Dette gir gulvet et flott utseende, men ingen beskyttelse, og gulvene må derfor etterbehandles med olje eller lakk.


Det blir også motstandsdyktig mot væske og skitt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg