torsdag 28. mai 2015

Lær og skinn

Finn Skinn Og Lær Hobby. Mote til rett pris - Shop enkelt online hos Bubbleroom - Mange kjente merker! Vi tilbyr skinn , huder og lær i garvet, vegetabilsk og naturlig utforming. Her finner du også et utvalg pelsskinn, billær, skai og møbelhuder. Alle produkter holder naturligvis den aller høyeste kvalitet!


Jørn Jensen Lærhandel AS har mer enn års erfaring med skinn og lær som råvare.

Vi fører også knivmakerutstyr,Jörnkängan jaktstøvler,Cress skinnklær. Vi har alt du trenger i skinn og lær til å lage dine egne belter,vesker,klær og lignenede. Fagbetegnelsen lær brukes i Norge om alle garvede huder og skinn.


Huder av store dyr, for eksempel kuer, hester, elger, esler og bøfler, kalles lær , mens huder av mindre dyr, for eksempel fra lam, geitekillinger, reinsdyr, rådyr og annet småvilt, kalles skinn. Lær og skinn med pelshår kalles gjerne pelsverk. Norges største nettbutikker innen høykvalitets bilpleieprodukter. Vårt hovedfokus er god service, fornøyde kunder og skinnende rene biler.


Vi har over 40-års erfaring innen skinn og mote. Vi ønsker deg velkommen som kunde hos Skinn.

Vi har flere forskjellige typer lær : Tynt og mykt lær for klær, split, skjørt, ruskin nappa glatt og pels med hår på. Fra Allariz i Spania, nesten til nordpolen. Dannelse av et Norsk Skomuseum? Valgkamp i kanibal kapitalismens tid.


Salg av skinn , pels, spenner, halvfabrikata, verktøy og tilbehør her på Leather House nettstedet eller i vår butikk på Rundetårn i København. Lett og luftig som tyll, organza og bomullsgaze mot grovt stoff som lin og hessian. Få oversikt her, uansett hva målet er. Se også lær, skinn og metervarer med print.


Skinn kan variere mye i både elastisitet og tykkelse, men er generelt tynnere enn lær. Skinn kommer gjerne fra mindre dyr som lam, geiter og kalver og brukes ofte i klær og myke vesker. I denne boka bruker vi betegnelsene skinn og lær.


Ordene skinn og hud bruker vi om alle kvaliteter, mens lær bruker vi om grovere, stivere og tykkere. Lær er den fagmessig korrekte betegnelse på garvede huder og skinn. Som huder betegnes i Norge huder av store dyr, huder av mindre dyr kalles skinn. Etter hvert som huder og skinn i utseende og struktur nærmer seg hverandre, f. Skinn har blitt moderne, og vi ser det nesten overalt i hverdagen.


Fra de lekre skoene til den myke skinnjakken, eller til skinntrekket i bilen. Skinn blir brukt ofte, og til veldig mange ting, men skinn krever spesiell behandling for å beholde utseendet.

Derfor har det blitt moderne å bruke skai. Denne nettsiden bruker informasjonskapsler for å lagre hvilke produkter du har lagt til din handlekurv. Ved å fortsette uten å endre innstillingene i nettleseren.


Sjekk ut våre hobbyartikler og finn bl. Vi har mange flere produkter og idèer enn du kan drømme om. Alt innen vedlikehold og reparasjon av skinnseter, sittemøbler, terapibenker etc.


Hos Skinnassistanse kan du være trygg på at du.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg