tirsdag 26. mai 2015

Støpe bord

Rimelige bord til restaurant, hotell, café og bar. Alt du trenger av utemøbler til restaurant og hotell. Se vårt store utvalg her! Hva skjuler seg bak trenden? Levering på 3-arbeidsdager.

Alltid lave priser og et stort utvalg! Kjøp bord hos Trademax. Her finner du et bredt utvalg av bord til forskjellige anledninger og rom.


Under ser du fremgangsmåten for å støpe din egen benkeplate i betong. Materialer: En stabil plate i bunnen er viktig og formen må ha god understøtte, som et solid bord eller aller helst bukker. Pass på at alt er i vater.


Det meste i et hus kan du lage av betong.

Til og med et bord som er som skapt til servering. Sett frem kakene eller vinen. Setet på denne stolen lager du ved å fylle en kakeform med betong.


La det stå litt før du plasserer kobberrørene. Blir det en vakker gjestestol, eller bytter du ut alle de gamle? Skal støpe en bordplate i betong, mål 90×1cm. Pga størrelsen ønsker jeg å støpe 3-3. Noen som vet hvordan denne vil fungere?


Står den er beregnet på puss? Tenker å legge inn armeringsnett i tillegg. Luftbobler svekker styrken på betongen. LES OGSÅ: ting du ikke visste om å støpe betong.


Du kan fjerne luftbobler ved å vibrere betongen. Da får du en selvstendig konstruksjon som tar mye av belastningen fra plata. Det er lurt å la beina skrå ut ca fem grader i alle retninger.

Det er nesten bare fantasien som setter grenser for hvilke hjemmelagde ting i betong du kan støpe selv. Med ganske få midler kan du lage din egen hjemmelagde betong benkeplate. Du kan også støpe en benk, et bålsted eller dine egne steiner til innkjørselen. Farger: Grå eller sort (mørkere grå), understell i galvanisert.


Første lag med mikrosement. Har du spørsmål om hvordan du kan gjøre det selv? Ferdigstøpte gjenstander kan slipes flate og poleres opp. Spesielt egnet til River-Tables. Bord med innstøpt naturkant.


Denne epoxyen kan legges på i tykkelser mellom og 50mm. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Stilfulle designede bord.


Stort utvalg av betongmøbler på lager med FRI FRAKT Normal leveringstid ca 2-dager. Produktene leveres helt frem på dør på dag eller kveldstid med PostNord. Disse er hengt opp i tverrbordene med jerntråd. Legg et bord på tvers av sidebordene for å justere armeringen slik at den kommer ca.


Med en støpt betongbenkeplate får kjøkkenet et spesielt og personlig utseende. Det å støpe benkeplaten er et ekte håndverk som du også kan gjøre hjemme. Ved å justere størrelsen på formen, kan du støpe en benkeplate som passer ditt kjøkken. Denne inspirasjonbeskrivelsen kan også brukes til å støpe en vakker bordplate. Ja det er ei stund sida eg såg denne benkeplata fyste gongen, men no havna eg her igjen og er like imponert.


Veldig flott og fint arbeid. Et bord bør aldri være kortere enn at det går over tre bjelker. STENDERE OG REKKVERK. Du kan nå kappe og sette opp stenderne rundt terrassen. Vi gjør det enklere for deg sånn at du kan fikse hele julen på et sted.


Den er meget klar og gir unike bruksområder. Glass Cast i en egen klasse. Dersom du skal støpe potter, smører du den største formen godt på innsiden og den mindre på utsiden.


Hvis du bruker potter med hull i, taper du krukkene. Helst på innsiden på den største og undersiden på den minste, slik at tapen blir presset mot betongen for å forhindre at tapen glipper pga oljen. BETONGBENK: Denne benken kan du enkelt støpe selv. UNDERSTELL: Beina henger sammen med et bord på tvers, og beinparene henger sammen med en vange midt på, i lengderetningen. En kilos sekk med betong koster bare 3kroner, og med det har du nok til flere av.


Jeg har tidligere laget små runde bord i murbøtter, uten hverken armerngsjern eller maisbokser. Kan anbefale å støpe inn skruer til bordbena.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg