tirsdag 19. mai 2015

Sigdal scala kjøkken

Fronter med enkel ramme og slett fylling. Se vår modell her og bli inspirert! HTH-kjøkkenet er mer enn bare et kjøkken – det er hjemmets samlingspunkt. Kom og se kjøkkenutvalget vårt. Få gratis og uforpliktende tilbud.


Ikke bare vær på besøk, opplev din destinasjon!

Bestill aktiviteter hos oss. Scala er en kjøkkenserie fra Sigdal med mange, funksjonelle designløsninger. Få skreddersydd kjøkkendrømmen i ekte, norsk kvalitet! Scala kjøkken er en nett og tidløs crossover-modell.


Se detaljer og muligheter. Se mulighetene og skap ditt drømmekjøkken! Sigdal har kjøkken , bad og garderobe i go norsk kvalitet. Norges mest kjente kjøkkenmerke.

Et resultat av teknologi, design og håndverk i år! Vi skreddersyr kjøkken , basert på dine. Følg Sigdal Kjokken AS. Klassiske kjøkken langlige kjøkken. Vi hjelper deg hele veien.


Vår prisindeks er laget for å gi deg som kunde en enkel oversikt over prisene på våre kjøkkenmodeller. Nedenfor vil du se det avbildede kjøkkenet priset for. Men ved siden av å være husets knutepunkt egner det seg utmerket til sosiale stunder i gode venners lag. Kjøkkenet er hjemmets hjerte - der øyeblikkene som teller skapes.


Men et kjøkken er så mye mer enn det. Det er ofte der det begynner. Et kjøkken skal være praktisk. Sigdal kjøkken er perfekt for deg som ønsker et klassisk, nordisk og stilrent kjøkken , med god kvalitet. Velkommen til en dose kjøkken -magi!


Modell Line i Inframe -versjon med innenforliggende fronter burde kanskje fremstå som et rent tradisjonskjøkken? Her viser vi Scala i Inframe-versjon med innenforliggende fronter, i stil med gammel håndverkstradisjon. Vår kjøkkenmodell Scala passer i alle typer hus og hytter, både de ultramoderne og de mer tradisjonelle.


Jeg er nå i planleggingsfasen av nytt kjøkken og har falt for sigdal scala inframe-modell.

Da jeg ikke har bestemt meg ennå har jeg ikke vært hos forhandler og fått det tegnet så har ingen ide om pris. Er det noen her som har denne modellen? Scala Inframe har innenforliggende fronter, i stil med gammel håndverkstradisjon.


Ca pris (og størrelse)? Fornøyd med modellen? Fra fabrikken i Sigdal kommer alt fra skreddersydde kjøkken -, bad- og garderobeløsninger til den enkelte forbrukerkunde, til prosjektleveranser i megaklassen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg