torsdag 21. mai 2015

Lilla maling

Da designerne skulle pusse opp sine egne lokaler, ønsket de å utvikle en farge som var unik og passet perfekt til deres stil. Vi tente umiddelbart på ideen. Ved subtraktiv fargeblanding, som for eksempel når man blander maling , får man oftest lilla farge ved å blande rødt og blått.


Fiolett utgjør en utfordring for TV- og PC-skjermer som bruker RGB-systemet for fargegjengivelse ettersom det ikke skapes lys med så kort bølgelengde (den korteste er blå). I Norge har vi vært tidlig ute med lilla.

Det er andre året på rad at vi treffer godt med fargevalg i forholdt il de internasjonale trendene, sier en fornøyd Dagny Thrumann-Hoelseth, kreativ leder i Fargerike. Hun mener lilla er en behagelig farge som gjør oss vakrere. Maling til hjemmet, både innendørsmaling og utendørsmaling.


Få forslag til vakre farger og gode malingprodukter når du skal male inne, male møbler, male huset eller pusse båten. Her finner du alt du trenger å vite om maling og beis. Den lilla maling loven er ikke ny.


Så hvis du tilfeldigvis har vandret innenfor noen lilla -malte stolper eller tre på dine turer i USA, har du brutt loven.

Nå vet du i alle fall hva det egentlig betyr. I vår online-fargevelger og i våre butikker kan du se alle våre farger og. Denne personvernerklæringen gjelder for De Lilla sitt nettste kontaktskjema og andre steder hvor vi samler inn informasjon om personer. Det gjelder egne databehandleravtaler for andre produkter og tjenester levert av De Lilla. Legg hvit til rød og blå maling blandingen for å skape en lettere lilla eller lavendel farge.


Mix nok lilla maling for å fullføre maleriet. Hvis du blander maling for et stort område, merke hvor mye blått og rød maling du brukte, slik at du kan gjenskape den samme nyanse av lilla. Hold maling og maling forsyninger utenfor barns rekkevidde. I markedsføring bruker skjønnhet og anti-aldringsprodukter ofte lilla som farge.


Det er en beroligende farge som kan representere kreativitet, fantasi og visdom. Lilla kan også utståle femininitet, magi og spiritualitet. I tidligere dager ble lilla benyttet som symbol på makt, og fargen kan gi en sofistikert og dekadent stil. For grått har den unike egenskapen at den ser flott ut sammen med nesten så å si alle andre kulørte farger.


Fra myke rosa puddertoner til lekre lilla auberginetoner…til blått, gråblått eller kanskje til en sprek gul eller oransje? Men når det er sagt finnes det en rekke ulike nyanser av grått, som selvsagt gir ulike uttrykk.

Hver stilretning tolker lilla på helt forskjellige måter. Det skandinaviske, eller danske, har hatt stor innflytelse på norske trender de siste ti årene. Tekstilmaling Design Spray lilla 100ml. Varen er på lager - Forventet leveringstid er 5-hverdager Pr. Sjekk ut våre hobbyartikler og finn bl.


Vi har mange flere produkter og idèer enn du kan drømme om. Varme rødtoner vipper mot lilla , mens de kjølige blåtonene får Egghvit og Bomull til å se ekstra gule ut. Mintfarger har også vært svært populære de siste årene, men også enkelte av disse endrer litt karakter inntil Egghvit og Bomull.


Det grålige i mintfargen blir fremtredende, mens de hvite drar seg ytterligere gule. Men hun synes nyansen Pantone har valgt er komplisert. Lilla er kjent for å være en åndelig rik farge som symboliserer intuisjon, bevissthet og innsikt. I indisk kultur er chakraen (energisenter) som relaterer seg til bevisstheten representert ved fiolett, og tro på at du er fordomsfri og bevisst på verden rundt deg når chakraen din er åpen. Når det kommer til maling af træ, har vi mange forskellige typer maling specielt beregnet til dette.


Vi har både træbeskyttelse, som er specielt godt til havemøbler, plankeværket, træskuret eller garagen, så de kan holde sig flotte i mange år. Vår vakreste maling noensinne er nå enda mattere og enda vakrere, forteller Lisbeth Larsen. Malingen gir veggene et mykt og eksklusivt utseende, og rommet får en spesiell atmosfære.


Den supermatte overflaten gjør at fargen ikke blir så overveldende og prangende, særlig om du skal male et helt rom, mener Cecilie Molvær Jørgensen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg