torsdag 27. desember 2018

Dekking av bord bestikk

Bord til restaurant, hotell og bar. Rimelige priser og rask levering. Bredt sortiment av utemøbler til restaurant, hotell, bar og café. Hva skjuler seg bak trenden? Levering på 3-arbeidsdager.


Dekking av bord bestikk

Her finner du et bredt utvalg av bord til forskjellige anledninger og rom. Kjøp bord hos Trademax. Kuverten består av det gjesten trenger for å innta måltidet: glass, bestikk , kuvertasjett og serviett. Bestikk Bestikket plasseres utenfra og innover i den rekkefølge det skal brukes. Ved en middag, som består av mer enn tre retter, utvides kuverten.


De forskjellige deler av bestikket brukes alltid utenfra og inn, dvs. Deretter kommer fiskebestikket eller bestikk til forretten, med kniven til høyre og gaffelen til venstre. Men noen regler går igjen og disse skal jeg ta for meg her. Når det gjelder farger, duker, pynt osv, så overlater jeg det til andre, men gjør det enkelt og med litt kontraster. Tips til dekking med bestikk.


Bestikket som skal benyttes først plasseres lengst vekk fra tallerkenen. Man spiser med bestikket ytterst først og deretter innover mot tallerkene. Som regel blir det da en liten forrettskniv som havner lengst høyre, og en liten forrett gaffel som plasseres lengst til venstre. Pass på at hver kuvert er ca. Kuverten skal romme alt en gjest behøver for å innta måltidet, dvs.


Du kan også gjerne bruke en dekketallerken for å tilføre borddekkingen det lille ekstra. Dekketallerkenen skal stå ca. Et for staselig bord kan gjøre folk beklemte hvis de ikke aner hvilken gaffel de skal begynne me samtidig som et fint dekket bord setter folk i den rette stemningen.


Dekking av bord bestikk

Et fint oppdekt bord får gjestene til å føle seg mer velkommen. Et flott bord kan være en isbryter som myker opp stemningen, sier Tangvik. Samme som bestikk – glassene settes opp i den rekkefølgen som vinen skal drikkes, fra høyre til venstre. Vannglass står alltid lengst til høyre, dessertglasset innerst.


Pyntetips: Knyt en liten sløyfe med tekstilbånd rundt dessertglasset, som du tar igjen som serviettring. Vi utfordret stylist og blogger Marianne de Bourg til å dekke tre ulike bord i høstens stiler. Hun dekket alle tre høstbordene med vårt servise Molly og mange andre fine produkter du finner i våre butikker denne høsten. Vi håper du blir inspirert av de flotte bordene!


Puss gjerne over bestikket med en kjøkkenhåndduk. Dersom du vil at gjestene skal bruke samme bestikk til for- og hovedrett legges bestikket på kuverttallerkenen når forretten ryddes. Skal du arrangere bryllup, og trenger inspirasjon til borddekking? Her har vi samlet mange bilder av festdekkede bryllupsbor som vi håper kan inspirere. Alt du trenger av utemøbler til restaurant og hotell.


Se vårt store utvalg her! Se igjennom et stort utvalg av stilfulle bord for ethvert rom. Alltid lave priser og et stort utvalg! Populære merkevarer til sterkt redusert priser.


Jeg synes det er utrolig hyggelig å dekke bord. Uansett om man blir få eller mange er det koselig med en fin ramme rundt måltidet. Jeg har dekket mange bord , både til egne arrangementer og til interiørartikler. Her viser vår interiørstylist noen tips til hvordan du dekker et hverdagsbord og et formelt bord.


Skip navigation Sign in. Salt og pepper bør stå i nærheten. Når du skal dekke et bord , er det viktig å være nøyaktig. Kuvertene må være like brede og ha form som et kvadrat. Bestikket på den ene siden av bordet skal ligge nøyaktig på linje med bestikket på motsatt side.


Har du ikke komplett til alle i samme, så spiller heller ikke det noen rolle. Så lenge alt er i nøytrale farger er dette små detaljer veldig få legger merke til. Er ikke mange som har komplett servise til stykker, så bruk det du har.


Når det kommer til glass er dette litt mer fremtredende. Uansett hvilken anledning så har vi det du måtte trenge, om det er til barnebursdag, babyshower eller til temafester og jubileum. La borddekking bli en lek! Det samme går for bestikk.


Dekking av bord bestikk

Et nydelig dekket bord er alltid hyggelig, både for deg og gjestene dine. Sølv har vært populært lenge, men vi merker at gull kommer mer og mer. Vi gleder oss til å dele julen med deg! Nå finner du alt av julepynt, julebelysning, alt til advent og mye mer i våre butikker. Stort utvalg av kjøkkenutstyr, glass og porselen i nettbutikken.


Her får du tips til stil, tema og fargekombinasjoner, bretting av servietten, pynt og dekking på utradisjonelle måter. For eksempel kan glassene ligge og bestikket legges på skrått. Våre bord er så smale at det ikke er plass til pynt mellom kuvertene rett overfor hverandre. Jeg utnytter derfor plassen i hjørnet mellom fire kuverter.


Der setter jeg enten blomster eller lys. Da synes jeg at bordet ser staselig ut.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg