fredag 21. desember 2018

Murmaling ute

Byggprodukter for nordisk klima. Se vårt store utvalg av produkter. Hos MAXBO finner du murmaling med god dekkevne fra Jotun og Harmoni. Kjøp på nett eller i butikk. Norges største nettbutikk for salg av fliser, VVS, baderomsmøbler, dusjkabinett, elektro, og gulvvarme.


MegaFlis tilbyr alt til baderom til utrolige priser!

Malingen er også skittavvisende. Slik får du en varig pen mur, uten flass og sprekker – og et hus med en helhetlig fasade. Helmatt murmaling til utendørs bruk.


Hos oss får du god utemaling som tåler all slags vær og vind. Se utvalget av maling. Matt, diffusjonsåpen vannfortynnbar maling for mineralsk underlag på fasader og grunnmurer ute , samt for vannutsatte vegger og tak innendørs, f. Toppstrøk i Jotun Premium Mur system som gir varig pen mur uten flass og sprekker. Butinox Futura gir års skriftlig garanti på farge og glans.


Vår butikk-kjede består av kvalifiserte forhandlere i hele Norge og Sverige.

Små mengder kan røres ut for hån til større mengder bør det benyttes drill med visp eller universalmixer. Påføring foretas med malerrull og pensel. Benytt liter vann til kilo pulver. Han forklarer at størrelsesforholdet mellom en vanndråpe og et dampmolekyl kan sammenlignes med størrelsesforskjellen mellom en badeball og et knappenålshode.


Det er derfor ingen motsetning mellom det å holde vannet ute og å slippe vanndamp igjennom. Din malingsekspert på nett! Meld deg inn i vårt nyhetsbrev! Vær den første til å motta nyheter, kampanjer og faglig innhold fra Maxmaling.


En helmatt vanntynnet styrenakrylatbasert spesialmaling til mineralske overflater. Produktet sørger for ekstrem holdbarhet fordi bindemiddelet, pigmentvalget og unik diffusjonsåpenhet holder underlaget tørt. Tjæralin Murmal er en vannbasert akrylmaling med finkornet struktur for mur, puss og betongfasader.


Slik holder du plattingen fin i flere år. Etter rens og fjerning av flis og rester av gammel beis, kan et nytt strøk beis påføres. Det finnes håp for også den. Slemming murgrå 5kg Heydi 19- per pos Kjøp.


Fasadeprimer kg for mur og puss 23- per fl Kjøp. Når vi skal male ute , ønsker vi oss et harmonisk uttrykk hvor fasadefargen står godt til fargene på detaljer og staffasje som vinduer, dører, grunnmur og terrasse, forteller Nina Klæboe Mørkve, Skandinavisk fargesjef i Jotun. Murmaling Harmoni hvit base 7l 48- per stk Kjøp.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg