tirsdag 25. desember 2018

Bord lampe

God belysning for et helhetlig interiør og trivsel på kontoret. Se vårt store utvalg av lamper i kjent design. Euklides leverer over hele landet. Besøk oss i vårt Showroom.


Nordens største nettbutikk for hjeminnredning.

Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Her får du bordlamper i flere ulike stiler og farger. Se de fine bordlampene våre.


Dekorer hjemmet ditt med Cellbes. Lampehuset tilbyr bordlamper til alle hjemmets rom. Vi har både lekre interiørlamper og flotte leselamper til nattbordet.

Finn bordlampen som passer hos deg i vår. Bordlamper gir deg litt ekstra lys der du skulle trenge det. Velg blant våre bordlamper av ulikt design og størrelser, som skaper forskjellig lys og atmosfære. Med en bordlampe får du ekstra lys der du måtte trenge det, samtidig som det gir rommet ekstra karakter.


Ved å klikke på en bordlampe nedenfor kan du lese mer om dens mål, produktegenskaper og montering. En bordlampe kan plasseres på et sidebor en kommode eller i vinduskarmen. Her sørger den for flotte lyseffekter i rommet. Hvis lyset skal brukes til skriving eller håndarbei bør du tenke på følgende: Hvis du er høyrehendt, bør skrivebordslampen stå på venstre side slik at hånde din ikke lager forstyrrende skygger.


Elegant bordlampe fra Eichholtz med hvit skjerm Klikk for flere bilder! Oval Office Desk Lamp. Utvalget vår er stort, så det er mye å velge i. Vi har høye og lave lamper, med og uten lampeskjerm.


Ny bordlampe for hyggelys hjemme? Finn din nye lampe enkelt hos Christiania Belysning. Høy kvalitet til gode priser i mange modeller og stiler.


A-Møbler, unike møbler og interiør til deg og ditt hjem.

Vi har over 1års erfaring og er den største, enkelstående møbelforretningen i Norge. Her finner du flust av bordlamper til hjemmet ditt. En ny lampe gir ikke bare god belysning, den høyner også stemningen og skaper en koselig følelse. Hold deg oppdatert og inspirert Vi deler håndplukket inspirasjon, guider, rå tips og nyheter med deg i vårt nyhetsbrev. En pen bordlampe kan gjøre et mørkt, kjedelig hjørne i rommet til et flott stilleben.


Velg og vrak blant våre pene bordlamper. Du kan med fordel kjøpe en bordlampe som du kan bytte ut lampeskjermen på. Leveringstid: Bestillingsvare. Praktisk LED- bordlampe Eraser 260. Kjøp bordlampe i nettbutikk.


Gå direkte til hovedinnholdet. Derfor er det vigtig, at du velger din nye bordlampe efter det, som du skal bruke den til. Hvis du ønsker å skape en dempet og koselig belysning, som er fantastisk til dype samtaler og koselige stunder, så kan du med fordel velge en bordlampe som Flowerpot, Pineapple, Lightyears eller Zoolight.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg