tirsdag 25. desember 2018

Sengeteppe hvit

Vi har mange sengetepper å velge mellom til enkelt- og dobbeltsenger. Shopping på sitt beste! Finn dine favoritter! Kjente merkevarer til gode priser. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning.


Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Sjekk ut sengeteppe hvit. Kjøp sengeteppe hos trademax. Alltid lave priser og et stort utvalg!


Et sengeteppe kan gi en eksklusiv og luksuriøs følelse på soverommet. Når sengen er redd opp delikat frister det enda mer å legge seg. Vi har et bredt utvalg sengetepper med forskjellig design, farge og materialer.


Sengeteppe hvit

Dekket av et sengeteppe vil sengen fremstå ryddig og bidra til å skape orden i rommet. Kan brukes som sengeteppe til enkeltseng eller som et stort pledd. Passer fint til andre produkter i OFELIA-serien. Quiltet sengeteppe i vasket kvalitet med myk, matt overflate og broderte prikker på begge sider. Våre sengetepper har gode kraftige kvaliteter.


EDITH sengeteppe til dobbeltseng og putetrekk. Rutequiltet sengeteppe for dobbeltseng med matchende putetrekk. Bestill på nett, hent i butikk eller nærmeste postkontor.


Sengeteppe hvit

Stort utvalg sengetepper til enkeltseng og dobbeltseng. Et vakkert sengeteppe gir harmoni og et rent inntrykk på soverommet ditt. Vi vet at det er detaljene som gjør de store forskjellene innen innredning, og et pledd på sengen kan få et upersonlig soverom til å føles herlig innbydende.


Her finner du flust av sengetepper til soverommet ditt. Handle trygt på jotex. Pynt med lekre puter og hele rommet vil få et løft! Romantisk hvitt sengeteppe med stoff som er rynket opp i kvadratisk mønster. Sengeteppe - Best pris i Norge!


I seks forskjellige størrelser fra enkeltseng med fotgavl (140×210) til det største som er til king sizedobbeltseng uten gavl slik at sengeteppet henger ned mot gulvet (280×2cm). Det er en rask og rimelig måte å få nye farger inn på soverommet, og å endre stil mellom de ulike sesongene. Samtidig beskytter sengeteppene mot støv og smuss. Legg til en touch av luksus til soverommet med våre quiltede sengetepper med blank overflate og intrikate trykk. Vakre sengetepper og pledd til enkelt- og dobbeltsenger i farger og materialer som passer til enhver smak og stil får du hos bonprix.


Meld deg på vårt gratis nyhetsbrev og få de beste tilbudene rett hjem i sofaen. Billig patchwork sengeteppe med diverse julemotiver. Kan også brukes som teppe for å friske opp en slitt sofa eller lenestol eller til og med som juleduk. Se bilder av sengeteppet brukt som juleduk eller teppe i sofa. Pene sengestoff til billig pris!


Sengeteppe hvit

Hos furniturebox finner du garantert sengestoff til din seng. Vi tilbyr dagers returrett og åpent kjøp. Linet er forvasket for å gjøre sengeteppet ekstra mykt.


Den spesielle vevteknikken som gir en krøllete effekt bidrar også til den herlige følelsen. Oppdater med et sengeteppe fra Linea slik at soverommet blir mer hjemmekoselig og lunt. Vi har sengetepper for alle årstider og anledninger.


Sengeteppe hvit

Velg blant steinvasket, fløyelsmateriale blant mange andre ting.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg