fredag 28. desember 2018

Interiørkonsulent kurs

Hele landets kompetansehus. Les mer her og ta kontakt! Finn interiørkonsulent kurs hvis du ser nå. Søk gratis i Norges største og mest komplette kursoversikt. Det finnes flere forskjellige kurs innen møbler og interiør.


Vanlige kurs er kurs i interiørdesign, interiørveileder, boligstylist og interiørinnreder.

Ved å ta et kurs i interiørdesign kan du for eksempel jobbe som interiørkonsulent eller med innredning hos en kjede. Flere av våre kursdeltagere har fått kurset dekket av NAV etter behovsprøving. Elever som søker og reserverer plass - må forsikre seg om at bevilgningen om. Norsk Interiørskole tilbyr skoleprogrammer som er tilpasset en hektisk arbeidshverdag.


Enten du ønsker å utvikle deg og prestere bedre i jobben eller du søker en. Interiørkonsulenten planlegger og gjennomfører hele eller deler av innredningsprosjekter for private og offentlige miljøer. Online kurs - Slik lykkes du med belysning i boligen.


Vi tilbyr online kurs - slik lykkes du med belysning i boligen.

Riktig belysning hjemme hos deg er alfa og omega for å skape god stemning, trygghet og fremheve det du ønsker å sette fokus på. Alt om Interiørkonsulent og relaterte studier, skoler og utdanninger som leder til jobb som Interiørkonsulent Valg av skole, studie og yrke Studier 4. Kampen Møbeltapetering har en egen avdeling for kurs , og har gjennom mange år spesialisert oss på holde kurs i dette fine faget. Alle får individuell oppfølging, og man lærer de teknikker som trengs for å pusse opp ditt eget møbel! En interiørkonsulent må ha sans for form og farger.


Det er hard konkurranse i denne bransjen, så stå-på-vilje og evne til å markedsføre deg selv er viktig. I tillegg må du ha evne til å se kundens behov, og utvikle løsninger som samsvarer med behovene. Så det er ikke akkurat et lettvint kurs. Men det er jo bra å ha hvis du ønsker å jobbe i en interiørbutikk f. Kunne du tenke deg å være en av dem som kan bidra med denne profesjonelle hjelpen, kan du utdanne deg eller ta et kurs innen hus, hage og interiør.


Du kan for eksempel bli en interiørarkitekt, interiørkonsulent eller en boligstylist. Interiørkonsulent Du jobber med interiøroppgaver hvor du tegner ut plantegninger av private og offentlige rom ut fra kundens behov og interiørets funksjon. RoomDesign leverer interiørkonsulent -tjenester i Bergen.


Norge, men langt fra alle lykkes i denne rollen. Det antas at over halvparten faller fra innen de første tre årene. PS, du får også et ekstra godt VIP-tilbud på videre kurs , dersom du melder deg på gratiskurset først.


Beste hilsen fra Nordic by Maag.

Maria Aarli-Grøndalen. Høyskolen Kristiania Nettstudier tilbyr fleksible studier. Velg utdanninger på alle nivåer: Master, bachelor, høyskole, fagskole, yrkesrettet og VGS.


Spørsmålene og valgene blir fort mange. Noen ganger er det nok å ommøblere, og legge til mer belysning, eller bare oppdatere med nye møbler. NKI Nettstudier tilbyr fullverdig utdanning på nett, til deg som trenger fleksibilitet i studiene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg