fredag 7. desember 2018

Hus farge

Det kan være smart å tenke over om man ønsker en lys eller mørk farge , før man bestemmer selve fargen. Valg av husfarge handler om estetikk, ikke mote. Utefarger handler mindre om mote og mer om estetikk og lange tradisjoner. Mindre om trender, og mer om substans og varighet.


Dette tar vi på alvor når vi utvikler farger og produkter for hus og hjem, sier hun.

Når du skal velge husfarge er det viktig å ta hensyn til naturen og omgivelsene forøvrig. Store deler av året har vi kaldt lys i Norge. Ved sjøen er det mye lys. Derfor fungerer hvitt og andre lyse toner godt. I innlandet vil ofte dempede fargetoner fungere best.


Dype bruntoner og rødtoner er vakkert i alle årstider. Det er fint å bruke flere farger på et hus , for eksempel kan tre farger skape en god harmoni.

Du kan bruke farge for å fremheve og skjule detaljer, for eksempel. HUSFARGE : Det er fort gjort å velge hvit husmaling, men ifølge ekspertene er det mye du bør ta til vurdering før du finner den riktige husfargen. Skal du male huset og synes det er vanskelig å finne riktig utendørsfarge? Gå på fargejakt og finn din husfarge 08. Med Butinox Futura kan du velge mellom et elegant helmatt utseende eller et stilrent halvblank utseende.


Prøv fargevelgeren og finn den fargen du liker best. Telefonkatalogen for bedrifter og personer samt kart. Se vårt fargekart hus før du maler fasaden! Har du funnet fargen til huset ditt? Hvis du vil prøve deg frem og fargelegge hus , trykker du ’Se flere.


En velstående huseier malte sitt hus i dyre motefarger basert på blyhvitt, f. Hotellfølelse på soverommet! Vi kommer gjerne på befaring i god tid før du skal selge for å gi deg råd om alt fra husfarge , til salgstidspunkt og markedsføring. Designet er gjort av Karina L. DNB Eiendom legger ut for alt inntil eiendommen legges ut for salg, og garanterer salg innen seks måneder.

Selger vi ikke, betaler du ikke. Farge på huset Slik velger du riktig farge på huset Nabohus, terrenget rundt og hustype er viktig når du skal velge farge på huset. Vi du gjerne ha en romantisk hage med harmoniske myke pastellfargede bed så er ikke rødt eller okerfarget hus det rette. Optisk illusjon: Liten hage? Hus som er malt i mørke rolige farger virker mindre enn hus malt i hvitt eller.


Er det behov for å male huset i år? Eller ønsker du å endre på husets farge ? Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i samsvar med Lov om elektronisk kommunikasjon. Trendy med hus i mørkere farger. Moten forandrer seg, også på husfargene.


Nå maler stadig flere huset sitt i mørkere farger. Legg med bilder og du får raskere og bedre svar. Du bør også opplyse om hvilke farger du har på detaljer som lister, vindu, dør og tak. Jeg har hovedsikringer på som ser hvite ut, og inntakssikringer i uteboks sammen.


Her trenger vi Jotun.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg