tirsdag 18. desember 2018

Tapet over kjøkkenbenk

Kjøp vår moderne samling av lerretskunst og fototapeter. Skap dit eget Lerretsbilde online. Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning.


Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter!

Finn Glassplate Over Kjøkkenbenk. Velger man tapet over kjøkkenbenken er det en stor fordel å bruke en forseglende lakk, glass, eller begge deler for å bevare et pent utseende. En vannbasert lakk vil gi ekstra beskyttelse.


Den vil ikke beskytte like mye som en plate, men fungerer godt som en midlertidig løsning eller på kjøkken med lite bruk. Hvordan legge tapet over kjøkkenbenken, og et tips fra meg …Her kommer nemlig fremgangsmåten for legging av tapet på kjøkken. Anbefaler å lakke over tapeten med 2-strøk matt, vanntynnbar lakk.


En tapet og vanlig maling vil tiltrekke seg fett og fukt. Eventuelt kan du velge en plate i pleksiglass ved vask og stekeovn, sier Askvik.

Les også: Kjøkkenøy passer i utgangspunktet kun til én type kjøkken. Stålplate over kjøkkenbenken. Rustfrie stålplater kan benyttes som kjøkkenbenk og til veggen.


Forside Tapet , farge og maling Tapet over kjøkkenbenk ByggeBolig. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i samsvar med Lov om elektronisk kommunikasjon. Ta et tapet , rull det ut og få nytt kjøkken på rekordtid.


Spesialtapet for bruk på vegg over kjøkkenbenk ! Vi har plukket ut en del motiver som har format som passer. Fremgangsmåte ved legging av tapet over kjøkkenbenk. Og det er ingen grunn til ikke å bruke tapet på kjøkkenet. Disse motivene er trykket på vår UV-bestandige Deluxe Vinyl fototapet som godt kan stå over kjøkkenbenken din uten en kostbar glassplate foran!


Bare om du har koketopp i kjøkkenbenken bør tapeten beskyttes ved denne slik at du ikke får fettsprut på den! Spesialmotiv for kjøkkenbenk kan bestilles som en lang stripe slik at man unngår skjøter, sier Cecilie Bjørnerud Knap. Inspirasjon Interiør er en forhandler som tilbyr dette.


Oksidé har også spesialisert seg på området over kjøkkenbenken. Vi fikk skåret den til målene på Maxbo, og monteringen gjorde vi selv på en ettermiddag. Vi kom hjem med et byggesett, vasket over de gamle flisene og festet finérplaten med monteringslim.


Så satte vi noen bøker foran plata mens limet fikk tørke over natta, forklarer Tuva Sverdstad Eikås, som er svært fornøyd med resultatet.

Dette er noe å ta hensyn til når man skal ut og finne tapet. Tenk gjennom hvor mye slitasje det vil bli i det rommet du skal ha tapet i. På et barnerom der faren for trehjulsykkelkollisjoner og flyvende leker er overhengende kan det være lurt å velge en type tapet som tåler litt slitasje og rengjøring. Hos MAXBO finner du kjøkkenplater i utallige farger, typer og design. Se vårt utvalg, og kjøp på nett eller i butikk.


Skal bytte kjøkkenbenk og synes da at området over benken (dvs over benken og under kjøkkenskapene) blir så trist i forhold. Jeg synes glassmosaikk er stilig, men er ikke det veldig dyrt og veldig mye jobb? Noen som har noen tips og triks og komme med? Liker helst sort, hvitt, sølv.


Dette gjøres over det punktet der benken er høyest. Deretter legger du vateret oppå listen, justerer og spikrer lista fast til veggen. Er benken i vater, kan du starte med flisesnor eller fliskryss rett på benken og legge første flisrad oppå den. Her finner du en oversikt over alle tilbudene våre. Få hjelp av en interiørdesigner på nett eller varehus.


Book en interiørdesigner. Smarte oppbevaringsløsninger. Få gode ideer til smarte oppbevaringsløsninger. Jeg penslet beisen på, men dro over med bomullsklut etter hvert strøk. Her valgte jeg å ta tre strøk for å få den helt svar – Når beisen var tørket, penslet jeg på to strøk med Osmo Top Oil (hardvoksolje) for å gjøre overflaten vannavstøtende.


Den store platen festet vi til veggen ved bruk av skruer. Fordelen med fototapet er at man kan få akkurat det motivet man ønsker over kjøkkenbenken. I tillegg til en rekke standard motiver kan man få produsert tapetet med sitt eget bilde. Platen skal festes 2-mm over kjøkkenbenken. For å sikre deg mot at platen ikke glir, anvend noe som holder platen oppe.


Skyv hele platen mot den opplimte veggen og press platen hardt mot veggen ved hjelp av kroppsvekten. Dersom flere plater skal monteres ved siden av hverandre. Se til at skjøtene ikke kommer over komfyren eller.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg