mandag 3. desember 2018

Jotun interiør fargekart

Stort utvalg av fint interiør. Rask og enkel handel på Ellos. Kjente merkevarer til gode priser. Da designerne skulle pusse opp sine egne lokaler, ønsket de å utvikle en farge som var unik og passet perfekt til deres stil.


PAULS BLUE, samt bildene fra Frama sitt designstudio!

Inspirasjon når du skal male ute. Vi har fargesatt en rekke hus, terrasser, etc. Det handler om tankesett og livsstil. Lisbeth Larsen, Global Colour Manager, Jotun. Det nye fargekartet presenterer tidsriktige farger som gjenspeiler trender og tendenser innen moderne, urbane livsstiler.


Fargekartet inneholder tre temaer – tre historier om personligheter og tankesett, fortalt med farger. Et nytt tiår markerer ofte en større endring- og det er for mange et tidspunkt for refleksjoner om fremtiden.

Vi feirer det nye tiåret med å lansere helt nye farger fra LADY! Nytt fargekart fra LADY er nå tilgjengelig hos våre. Når du velger våre malinger, lover vi at malingfargen blir lik fargen du valgte fra ett av våre fargekart eller Jotun Fargesenter Ute. Med Jotun Fargetrygghet er du sikret at du får nettopp den fargen du har bestemt deg for. Les mer om JOTUN Fargetrygghet.


Se vårt digitale fargekart og finn fargene til ditt hus. For å hjelpe de som skal male frem til et godt fargevalg, har Jotun nå samlet sine mest populære og tidløse utefarger i et nytt fargekart for hus, mur og uterom. Dette er en svært populær mørkere grå tone. Ved å godkjenne bruk av informasjonskapsler vil Jotun bruke dataene for å forbedre din brukeropplevelse samt analysere din brukeradferd. Vi bruker informasjonen til å analysere og tilby tilpasset markedsføring i andre kanaler.


Her kan du lese mer om Jotuns bruk av informasjonskapsler og hvordan du kan endre innstillingene. Farger til både interiør og eksteriør. Her finner du Årets Farge, nøytrale nyanser, Halvor Bakke, kjølige og blå toner med mer. I vår online-fargevelger og i våre butikker kan du se alle våre farger og.


Hver og én skaper en unik atmosfære, og er avstemt med åtte tidløse nyanser, som sammen gir deg et vakkert og personlig interiør.

LADY finnes i en rekke kvaliteter tilpasset ulike behov. Når du maler med LADY vil du alltid oppnå et vakkert sluttresultat, både når det handler om farger og finish! Naturlige farger er mer og mer synlige i trendbildet. Nye malingskvaliteter.


Det er ikke bare fargene som er nytt: Jotun lanserer også nye Lady Pure Color. Når Jotun skal lansere nytt fargekart , er det nesten litt som å vente på julaften. Veldig mange er spente på hva de flinke folka i Jotun har forsket seg fram til på fargefronten for året som kommer.


For det ligger mye research og jobb bak å utarbeide nye farger, det er ikke bare å stikke fingeren i lufta og ta det på gefühlen. Jotun har delt trendene inn i tre kategorier: Refine Raw og Calm. I fjor gikk Jotun litt bort fra gråfargene, mens i år ser vi en kombinasjon av brente, duse rødtoner, gyldne gule- og grønne nyanser og nøytrale beige og grå farger. BUTINOX Interiør skal inspirere til enkel fornyelse.


Derfor står også disse etter hverandre i fargekartet sånn at det skal være enkelt å leke med monokrome sammensetninger hvis du ønsker det. Jotun er uten tvil Norges mest populære produsent når det gjelder maling i hjemmet. De har et enormt utvalg av farger til alle rom i huset. Blogginnlegg om hjem malt i fargen xxxx fra Jotun har blitt satt stor pris på, så her samler vi alle av disse slik at du enkelt kan finne din favorittfarge.


Jotun fargekart Lady Minerals Kalkmaling. Fargekart med Lady minerals kalkmaling farge, og noen fargeråd for å lykkes med produktet. Jotun tilbyr også gratis utsendelse av alle sine fargekart.


Men dette vurderer du selv ved å innhente en stor fargeprøve, eller kjøpe inn en fargeprøveboks.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg