onsdag 26. desember 2018

Scanox taksitt

Scanox taksitt

Maler du taket beskytter du taksteinen mot slitasje og gir det lengre levetid. Datablader › TakSitt -produkter. Scanox Meny Hovedmeny. TakSitt Spesialmaling for Utvendige Tak er en vanntynnbar maling spesialutviklet for takstein og metalltak. Malingen gir et jevnt og flott utseende og gir taket lenger levetid.


Scanox taksitt

Malingen beskytter taket mot begroing av alger og mose, samt forvitring fra vær og årstider. Jeg har fått tilbud på 40. Er det noen som har erfaring med det over tid ? Hvor lenge skal dette holde (ca?) Taket er forøvrig i relativ god stand med en del mose på taksteinen. Kan også brukes på asfalt takpapp, betong og eternitt (ikke supereternitt).


Asfalt shingel skal ikke males. Michelsen mener vi særlig kunne blitt flinkere til å holde taket fritt for mose, og vedlikeholde det med jevne mellomrom. Mose er et tegn på at taket ikke har blitt rengjort på lenge. Våre mest kjente merkevarer er Butinox Futura, Butinox Interiør, Tyrilin, QuickBengalack, TreStjerner og TakSitt. Taksitt skal lagres utilgjengelig for barn.


Scanox taksitt

Må lagres frostfritt. TakSitt grunning for Takstein er en vanntynnbar, klar grunning spesialutviklet for takstein. Den beskytter mot begroing og forvitring.


TakSitt Grunning for Takstein er en utmerket grunning til sement takstein. TAKSITT spesialmaling for utvendige tak. Det kan også påføres asfalt takpapp, betong og eternitt, med unntak for såkalt supereternitt. Deretter påføres strøk TakSitt.


Scanox taksitt

Bruksmåte: Underlaget skal være rent og tørt. Det påføres strøk TakSitt etter forbehandlingen. Eldre plater må vaskes med Butinox Kraftvask og.


Finn din forhandler : Skriv inn postnummer: Søk etter: Alle produkter. Der kan implementeres mindre produktvariationer for at overholde lokale love. Beskytter mot rust og slitasje fra vær og forurensning. Produktene har vært på markedet i over år. TakSitt er en serie produkter spesialutviklet for utvendige tak.


I den anledning var det ønskelig å redesigne spannene. Kan desverre bare bekrefte av egen erfaring at Zanda stein går i oppløsning etter få år. Velg butikk For å se pris og lagerstatus. Ubrukt 10l TakSitt maling til utvendig tak selges. Vi bruker informasjonen til å analysere og tilby tilpasset markedsføring i andre kanaler.


Quick Bengalack gjør det enkelt å gi nytt liv til dine favoritter. Om taket er slitt, men taksteinen fremdeles er hele, da kan du enkelt få det til å bli som nytt. Rimelig og miljøvennlig.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg