torsdag 27. desember 2018

Tapet i stuen

Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Eksteriørmaling finner du på Maxbo. Maling og lakk til bruk på metall. Ja, det finner du på Maxbo.


Spar fra , , helt opptil Finn Beste Pris På Alle Dine Nå!

Tapetgalleriet - Spesialforretning for tapet , fototapet, maling, gardinstoff og møbelstoff. Kvalitetsprodukter fra verdens ledende produsenter. Hva med tapet i stue ? Derfor er valgmulighetene litt større i forhold hvilken type tapet du velger.


Her kan du velge og vrake i flotte design. Et annet tips til tapet på soverommet er å strekke komfortsonen litt. Heng tapet på alle veggene i stedet for bare veggen bak sengen.

Det vil du nok ikke angre på. Alle soverom trenger ikke å være lyse! Lyse nøytrale farger gir ofte en fin stemning på soverommet. Er tiden inne for fargefornyelse i stuen ? Her er seks punkter du bør tenke gjennom før du velger nye veggfarger.


Stuen er for mange det viktigste rommet i. Det er mange som mener noe om veggfarger, men det viktigste er at man finner en farge man selv er komfortabel med. Nå begynner stuen å ta form, men til tross for at den er innredet med nøye utvalgte møbler og et tapet som gjenspeiler familiens stil, mangler det en vesentlig detalj – riktig belysning. I stuen er det ekstra viktig med ulike former for belysning som kan tilpasses ulike aktiviteter.


Skap den optimale stuen hvor dere alle kan være sammen og ha det koselig. Med våre utvalgte stue tapet er det enkelt å innrede slik at du kan føle deg fornøyd og komfortabel. Se for deg sofaen din med vakre, myke puter i, et stort teppe og - viktigst av alt - menneskene du har kjær, alle samlet foran en tapet som understreker gleden i rommet. Hvis du ønsker en stilfull og spennende stue , så kan tapet med mønster være midt i blinken.


Når det kommer til stuedesign, er det ingen regler. Stua skal få familien og gjestene dine til å føle seg komfortable.

Mange har en tendens til enten å gå supernøytralt eller for. Har du funnet fargen din til stuen ? Her ser du våre mest populære farger til veggene i stua. Hvis du vil leke med farger og fargelegge rom i alle mulige farger. Tapet er ikke bare vakker veggdekor.


Maxbo er ledende på tapet i Norge og har tapet i alle prisklasser og kvaliteter. Et struktureret og taktilt tapet , der med sit bløde og grafiske udtryk, også kan passe smukt til en skandinavisk indretning. Et andet oplagt valg af tapet til stuen er Ferm Livings, Ferm 1- Confetti - Off-white, der har en råhvid baggrund og fantastiske glimtende gulddetaljer. Vi fører tapet fra kjente merker som blant annet BORGE, STOREYS, EIJFFINGER. Hvis du syns det er vanskelig å velge tapet , hjelper vi deg på vei slik at du finner den rette.


Vi kan skaffe tapet i de fleste stilarter og farger som ønsker i alle prisklasser. Kom inn til oss på Åsane senter i Bergen for en hyggelig handel. Vi ville skape et hjem som er annerledes, varmt og litt mystisk, samtidig som det oppleves som et godt sted å være.


Både Kristian og jeg har reist mye, både sammen og hver for oss. Vi elsker å bo på hoteller og har hentet en del inspirasjon fra favoritthotellene våre. Det tok faktisk lang tid fra vi bestemte oss for å gjøre det til vi fant det uttrykket vi ønsket. Eller - kanskje skal jeg skrive i jeg-form.


Jeg fikk nemlig velge ;O) Men valg det kan altså være vanskelige greier. Du finner oss i kort avstand fra Oslo sentrum. Perfekt tilpasset tapet - og motivstørrelse, så vel som muligheten til å montere det raskt på den valgte overflaten, gjør monteringen håndterlig også for en person uten erfaring.


Glem alt om kutting og restemateriale som blir igjen etter montering av tradisjonell tapet ! Skap et estetisk og innbydende miljø i hjemmet med fototapet til stue ! Med dine egne tegninger, bilder og logo designer du ditt eget visuelle uttrykk. Du kan også få hjelp av våre kreative designere til å få den rette atmosfæren. Fototapet til stue med ditt design er en genial måte å skape den rette stemningen på!


Før tapeten festes på veggen er det viktig at du sparkler veggen for at den skal bli glatt og fin. For å unngå å se sparkelskjøter bør du også grunne veggen i samme farge som tapeten. Deretter er det bare å gyve løs på selve tapetseringen. Ofte er det å velge hva slags tapet man skal gå for det vanskeligste med hele prosjektet. Mønsteret på tapetet kan påvirke romfølelsen, gjerne i samspill med farger på gulv og tak.


Du kan få et lite rom til å virke større ved å bruke en lys og småmønstret tapet , mens et stort rom kan forminskes ved å velge en stormønstret tapet i kraftige farger. I stua er det en gammel bulkete tapet som vil bli et veldig styr å få ne og ikke minst vil det bli vanskelig å få et slett resultat etterpå. Derfor vurderer vi å sette opp ferdig malte plater, som ser akkurat ut som panel, i stua.


Vi har kjøpt hus og skal pusse opp.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg