fredag 14. desember 2018

Keramikk risør

Bestill drømmeferien med Agoda. Eimap AS fra , Aust-Agder. Prøv FINN levert, fra kr 75. E-post: smykkeverksted. Mange av verkene i Nettgalleri Villvin er til salgs. Keramikk og porselen.

Bibiche Mourier Såpeskål Kr. Sections of this page. Alle disse er profesjonelle kunsthåndverkere og designere.


Galleri Villvin tilbyr også konsulenttjenester i forbindelse med utsmykking av offentlige og private rom. To fat utført i håndmalt keramikk. Et fat noe krakelert.


Vær oppmerksom på at varer som eksporteres ut av Norge pålegges importmoms og eventuelt toll. Lite snø resulterte i få skøyteløp og skirenn. Du støtter opp om en viktig norsk tradisjon som er truet av industrien – nemlig kunsten å skape noe av betydning med hendene.

Siden de fleste keramikere er selvstendig næringsdrivende og har egen bedrift, må keramikeren også bruke tid og ressurser på markedsføring og salg. I morgen og søndag deltar vi også på Designernes julemarked på Sørlandets Kunstmuseum i Kristiansand - og vi gleder oss #128512;! Vi driver med konsulentvirksomhet i forhold til utsmykking, og vi tar gjerne imot bedriftskunstforeninger. Villvin Kunsthåndverkmarked arrangeres hvert år i juli.


Jeg har jobbet nesten ett år med forberedelser og gjør meg nå klar til årets viktigste sesong. Galleriet på Gardsli er også åpnet i sommer, så her gjør vi oss også klare til å ta imot besøk. Ovnen ble bygget opp av murstein.


Inni denne la elevene ve sagflis og papir. Ovnen ble tent og brant i flere timer. Risør torv og indre havn. Så ble gjenstandene pirket ut av varme. Etter dette ble de vasket og klargjort.


Resultatet ble keramikk med spesielle farger og mønstre. Klikk på bildet under ! Dersom du ønsker å få med en artikkel eller annonse hos oss, er det bare å ta kontakt. Glass og rengjort metallemballasje som f. Små metallbokser puttes oppi de store for å spare plass.


Gå til søk Gå til resultat.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg