mandag 24. desember 2018

Magnet tapet

Bestil fototapeter fra mange designere eller opprett fra ditt eget bilde! Skap dit eget Lerretsbilde online. Alt du trenger av bo- og byggevarer. Se hele utvalget i vår nettbutikk!


Supersterke neodymmagneter. Kjøp dem på Norges gadgetmekka.

På den er det fritt frem å henge opp bilder og papirer med magneter. Selve magnet -tapeten er grå, men du kan male eller legge en annen tapet oppå, slik at du får akkurat den dekoren og fargen du ønsker. Tapetet passer også godt for en fondvegg, eller bare som en lengde eller bit på en. De har enormt utvalg i tapet. Fantastisk mye fint, bare se på den bak ryggen deres på bilde.


Guuud a mei hahaha de deler nok min lidenskap for tapet #128512; Og da kommer jeg til dagens tema, nemlig magnet tapet ! Det var her hos dem jeg så det. Visste du at det fantes?

Eller kanskje du velger å ha den på kjøkkenet og henge oppskriftene dine på? Jula tilbyr praktisk anlagte mennesker et bredt og nøye utvalgt sortiment av produkter for hjemmet, hagen og fritiden til lave priser. Flere malingprodusenter har tilbud om veggmaling hvor det er mulig å feste magneter direkte på veggen.


Nyheten fra Borge er et tapet med akkurat samme hensikt. Det som skiller dem er blant annet at magnetstrien er egnet også til store flater, i tillegg til at den er enkel å sette opp. Test af magnetisk tapet.


Det skulle efter sigende været meget magnetisk. Skab personlige vægge med dette smarte tapet. Det har en sort tavleoverflade med magnetisk effekt. Med tavlemalingen vår kan du skrive direkte på veggen slik at plassen i boligen utnyttes optimalt.


Prøv også vår magnetmaling, som kan forvandle veggen til en. Tapet tapet systexx magnet mKlar for vinteren? Nesten som om en skrue også var en spiker, så er denne magnetiske tapen det beste av to verdener. Tape på den ene siden, magnet på den andre. Perfekt hvis du skal sette opp noe på en metallflate og vil slippe klisset vanlig tape etterlater seg.


Men det går også an å lage andre smarte løsninger. Har malt med magnet maling direkte på malt strie. To strøk magnetmaling, med tavlemaling over.

Kan da bruke magneter og kritt. Ble flott, men noe dårlig med enkelte magneter. Dette tror jeg skyldes mest at strien under var noe ujevn, med stuktur.


Men fint ble det og det fungerer helt greit. Lek med magnet-tapet. Nå kan du bokstavelig talt ha noe på tapetet, i form av magnetknotter eller figurer rett på en magnet-tapet.


Bruk veggen som oppslagstavle, som lekearena eller som bakgrunn for stadig nye dekortablåer. Tapet til inspirasjon Bla i brosjyrene fra noen av våre leverandører og la deg inspirere til å finne den tapeten som passer best på dine vegger. Stort udvalg i stærk magnettape. Også som en svagere udgave, der er tynd som alm.


Den kan brukes rett på veggen eller for eksempel på en plate som man henger opp. Malingen fungerer ifølge Tyssen på mange underlag, som spon- og gipsplater, tapet , glassfiberstrie, puss eller tre. Den kan overmales i ønsket farge, slik at veggen får den fargen man ønsker seg. Merk at neodymmagneter er sprø og lett går i stykker når de slås mot noe hardt (for eksempel en annen magnet ) Merk! Det kan innebære livsfare dersom flere magneter svelges.


Magnetmaling har mange bruksområder.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg