fredag 14. desember 2018

Hvit poesi

En svakt grålig hvittone. Inneholder litt grønt noe som gjør den perfekt sammen med blå, grønne og mintaktige farger. En gråaktig hvit tone. Hint av gult, som gir tonen svak varme.


Står fint til gråtoner med hint av gult i. Står flott til gråtoner, og andre dempede kulørte toner.

Begge er fine til klare blå, turkise og grønne farger. De andre hvittonene over har alle hint av gult (Y) og rødt (R) som gir en gulaktig varm hvit tone. Flott til farger med større grad av gulhet i seg. Også fin til gulaktig brune og beige toner. Letthet er den hviteste og minst gule av de tre nevnt her.


Hvit Komfort vil også fungere i denne paletten. Veggene var nemlig malt i Hvit poesi , og mot den ble taket seende helt gult ut. Hvitt er ikke hvitt, det var helt utrolig å se hvor stor forskjell det var på de ulike nyansene.

I stedet malte vi tak og lister i Klassisk hvit , og da ble resultatet veldig mye bedre, forteller hun. Har også sett flere bruke Hvit Poesi som gulvmaling, om man vil ha en lys farge brukket mot grått. Det skal sies at vårt kjøkken er malt i egghvit som har mye gult i seg. Fargen kommer bedre fram mot en hvitere hvit som feks. Spørs om ikke resten av kjøkkenet må under penselen på nytt, gitt.


Klassisk hvit : En ren og nøytral favoritt som kanskje er den mest allsidige hvittonen jeg kjenner. Den er verken gul eller rø kun ren og hvit med et lite knepp svart i. Hold deg oppdatert på politikk, kultur og forskning. Klassisk Hvit er for meg den perfekte detaljfargen med sitt rene og hvite uttykk. Velger du en behagelig palett av blågrønne minttoner og kjølige gråtoner, får du et fresht uttrykk og en behagelig atmosfære på baderommet.


Dette er farger som er lekkert i kombinasjon med rent hvitt, mørkere gråtoner eller dempede blåtoner. Riktig fargegjengivelse og kvalitet kan bare oppnås med LADY, Sens eller andre Jotun-produkter blandet over Jotuns Multicolor-system. Rolig, svak grålig hvittone. En mil frisk mintaktige farge.


Ved å godkjenne bruk av informasjonskapsler vil Jotun bruke dataene for å forbedre din brukeropplevelse samt analysere din brukeradferd. Vi bruker informasjonen til. Y(eggehvit) vil si sort, kulør, hvit med kulørtonen gul.


Det er mer hvitt i chi enn i eggehvit dessuten går eggehvit mot gul og chi mot grønt.

Vi har en L formet kjellerstue. I den delen som har vindu er peisen klassisk hvit og veggene (strie) har fargen hvit poesi. Gulvet og taket er i gul parkett, og vi har ikke tenkt å male taket med det første. Noen som har Lady Hvit Poesi maling på veggene? Er den usynlig eller er det fortsatt en kontrast med hvite elementer?


EGGHVIT - Svak gulaktig hvit. LETTHET - Svak gulaktig hvit , men hvitere enn Egghvit. BOMULL - Gulaktig hvit , noe gulere enn Egghvit. KLASSISK HVIT - Nøytral hvit.


Består av litt sort, resten hvitt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg