onsdag 12. desember 2018

Sigdal elektro

Vi ønsker å fremstå som hyggelige personer som holder det vi lover og kommer til avtalt tid. Vårt dekningsområde er sentrale deler av Østlandet. For mer informasjon trykk her. Sigdal Elektro gjør tingene rett.


Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer.

Bittelille julaften og vi åpner luke i vår julekalender. Daglig leder Vegard Jelstad forteller. Krøderen er en ledende elektroentreprenør på Østlandet.


Vi er fremoverlente i en bransje som utvikler seg ekstremt fort. Vi leverer alt av elektrisk utstyr og materiell. Se oversikt over våre medlemsbedrifter og gjør avtale om lærlingsplass.


Dyktige montører med sansen for bra løsninger.

Bedriften tar så kontakt med oss og vi ordner med kontrakt. Vi ser på oss selv som en kreativ aktør som ønsker å være i takt med den store utviklingen i elektrobransjen. Vi utfører de fleste typer oppdrag.


Før du kan få lærekontrakt med en bedrift, må bedriften være godkjent for ditt fag. Listen over godkjenninger finner du her eller på vilbli. Vi bor på landsbygda hvor det ikke er så mange firmaer å be om råd – samtidig er det tydelig at f. Rogaland Elektro har erfaring med elektro -installasjoner innenfor alle type virksomheter. Vår kompetanse sørger for at alle oppdrag blir utført på riktig måte, fullført til riktig tidspunkt og innenfor avtalt budsjett.


Hamming Elektro AS - din elektriker i Åmot. Våre kunder er både privatpersoner, bedrifter, kommuner, staten og entreprenører. Etter flere års drift er vi stolte over å stadig se at nye kunder finner frem til oss.


Sikom søker utviklere. Slik får du et smart hjem. Denne bedriften er underlagt en organisasjon med godkjenning som lærebedrift. Det vil variere fra fylke til fylke om du kan få læreplass hos denne bedriften.


Vi er nye på Mittanbud og venter på vår første evaluering fra fornøyde kunder.

Spør oss om referanser. Teknologien utvikler seg i høy fart, men ikke alltid helt synkront. Mens kommunale brann- og innbruddsalarmer stort sett er digitale nå, har heisalarmer en tendens.


Firmaets tilholdssted er på Landås i Bergen, og vi håndterer oppdrag innen alt fra mindre boliginstallasjoner til store næringsbygg. Vi har kompetanse og.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg