mandag 17. desember 2018

Olje til utemøbler

Utemøbler til restaurant, hotell og bar. Rimelige priser og rask levering. Hos VEGA har vi samlet alt du behøver til uteserveringen din! Hva skjuler seg bak trenden? Levering på 3-arbeidsdager.


Sjekk våre bestselgende utemøbler i rotting.

Vi har utemøbler i alle størrelser og design. Bruk en olje som som er spesielt velegnet til hardtre. En oljebehandling er nødvendig 2-ganger i løpet av sesongen, og det anbefales også rett før møblene settes i vinterdepot. Står møbelet utsatt for sterkt sollys, trengs det flere ganger.


Liboil- olje for utemøbler er et spesialprodukt for impregnering, forskjønnelse og beskyttelse av for eksempel hagemøbler og lignende gjenstander av tre, som er utsatt for vær og vind. Oljen påføres etter behov flere ganger i en sesong for beskyttelse mot gråning. Når du først har vært så flink til å olje hagemøblene dine, bør du tenke på å opprettholde et enkelt vedlikehold gjennom sommerhalvåret. Da bruker du en vanlig uteolje til utemøbler.


Vedlikeholdsoljer finns både som flytende varianter, og i gel-form, og disse kan påføres ved behov – gjerne én gang i måneden i løpet av sommerhalvåret.

Tørk av overflødig olje som ikke har trukket inn med en lofri klut. TEAK- OLJE må ikke bli berøringstørr eller tørke mellom strøkene. Men det er viktig at de blir oljet, og da med den riktige oljen.


Den skal trenge inn i treverket, hvor den vil forsegle porene og forhindre at det trenger inn vann. Gamle utemøbler av gran og furu har en tendens til å gråne og miste all farge. Hvis du ønsker å friske opp sølvgrå tremøbler i hagen kan løsningen være å beise møblene slik at de får et gyldent preg.


Med terrassebeis, som finnes i farger, kan du få akkurat den nyansen du selv foretrekker. Gjenta vått i vått med ca. Tørk bort overflødig olje etter ca.


Tenk på at brukte filler kan selvantenne. La oljen tørke inn ordentlig. Nå kan du kose deg med dine ”nye” utemøbler ! Trademax har produktene du behøver for det beste vedlikeholdet av hagemøbler!


Som du vet kan det norske klimaet skifte kraftig, og det stiller harde krav på våre utemøbler. Forleng levetiden på møblene ved å bruke rett type av vedlikehold i form av rengjøring og olje til hagemøbler. Bredt utvalg av utemøbler.


Shop online hos Ellos idag! Finn og kjøp dine favoritter online på Ellos.

Balkongmøbler til lave priser. WOCA Grunnrens renser treverket på dypet og fjerner effektivt smuss, alger, svertesopp og rester av gammel oljebehandling. Billige møbler med kvalitet hos Chilli. Etter rengjøringen er treverket klart for ny behandling med olje som bevarer treverket og beskytter mot nedsmussing og soppangrep i overflaten. Du kan også velge ikke å olje inn treverket.


Teakolje anbefalt til behandling av utemøbler i hardwood. Den beskytter og gir næring til treverket, med en transparent, fargeløs finish, for en rik, matt effekt. Liboil tilfører treverket glans og dybde.


Overskytende olje tørkes av for at det ikke skal danne seg film. Behandlingen bør du gjenta hver sommer. BENAR UVR og BENAR BLANK påfører du med strøk i tillegg til førstestrøket. Produktene bruker tid på å herde.


Vi anbefaler deg å slipe lett mellom strøkene for å få best finish. Hvordan fornye utemøbler. Penetrerende olje er en god grunning.


Men du kan bruke Visir, Butinox oljegrunning, Butinox oljebeis. Nå er det klart til å grunnes. Høykvalitetsolje med UV-filter, inneholder hele tørrstoff. Spesielt utviklet for edeltre som teak, lerk etc, utmerket for alt av treverk utendørs. De skal derfor enten oljes, beises eller males.


Treverk lever, og det tørker ut. Påfør olje Påfør olje beregnet på utendørs bruk med en klut eller pensel. Tips: Nordsjø har praktiske spraybokser med olje beregnet på edeltre.


Olje UtemøBler sjelden endret.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg