tirsdag 25. desember 2018

Kjøkken hjørneskap

HTH-kjøkkenet er mer enn bare et kjøkken – det er hjemmets samlingspunkt. Stilsikkert sortiment som blander dagens trender med tidløse klassikere. Få drømmekjøkkenet med vårt store utvalg av skap og stammer. Design, kombiner og velg de Epoq- løsningene som passer deg best.


Vi har en rekke kjøkkenskap og skapløsninger som gjør ditt kjøkken ryddigere og mer oversiktlig. Se alle mulighetene her!

IKEA - UTRUSTA, Karusell for benkeskap, hjørne, Du kan få maksimalt ut av plassen i hjørnet og gjøre innholdet enkelt å se og få tak i med de roterende hyllene. Med et IKEA- kjøkken får du høy kvalitet, god pris og års garanti. Vi kan veilede deg steg for steg med planleggingen, og hjelper deg også med transport og montering dersom du ønsker det. Med mange valgmuligheter både innvendig og utvendig kan du få et personlig og praktisk kjøkken tilpasset stilen og lommeboken din.


Kjøkken fra Drømmekjøkkenet. En samlingsside for vårt produktområde kjøkken. Her finner du linker til det meste som finnes i sortimentet, alt ifra kjøkkeninspirasjon og sosiale medier til spesifikke produkter til kjøkkenet.


Underskap til kjøkken Underskapene er selve grunnsteinen i kjøkkeninnredningen.

I vårs HTH-butikk finner du flere typer av kjøkkenunderskap i forskjellige størrelser, farger og design, slik at du kan skreddersy underskapene til kjøkkenet ditt. Uansett om du planlegger nytt kjøkken eller vil fornye ditt gamle vaskerom finner du dette hos Elkjøp. Velg mellom en rekke stiler og farger, samt et stort utvalg av hvitevarer.


Med Epoq finner du inspirasjon og perfekte løsninger for deg og ditt hjem. Sigdal har kjøkken , bad og garderobe i go norsk kvalitet. Se vårt utvalg av kjøkken , ba garderobe og tilbehør. Det er supersmart med hjørneskuff.


Der kan du også se mange andre smarte hjørneløsninger for kjøkken. Kjøp hjørneskap uten dør og innredning i den kjente HTH-kvaliteten. Hvilke detaljer legger dere vekt på og hvilke funksjonelle løsninger ønsker dere i hverdagen? Tenk på hva dere vil ha og velg løsninger som er tilpasset deres behov. Som leverandør av kjøkken , bad og garderober til det norske folk gjennom år, har vi lært mye om hva forbrukerne legger vekt på: Høyt ferdignivå.


Gjennomførte innredningsløsninger. Trygge og gode garantier. Og en service du kun kan få hos erfarne bransjefolk. Er hjørneskap en del av det gode kjøkkenlivet?


Smarte hjørneskap er i høy grad en viktig del av det moderne kjøkkenet. Gode hjørneskap betyr ekstra mye hvis det er trangt om plassen.

Her gjelder det å innrede kjøkkenet optimalt. Et lite kjøkken kan godt være funksjonelt med de riktige hjørneskapene. Et hjørneskap løser mange problemer og du får maksimalt oppbevaringsutnyttelse.


Benk og overskap behøver ikke være symmetrisk ovenfor hverandre. Dette syntes best på tegningen, men oppfattes ikke like ille i virkeligheten. Hos Kvik vet vi godt at de færreste har prøvd å kjøpe nytt kjøkken når de kommer til oss. Raskt, enkelt og billig.


Vi kan også tilby deg forskjellige bredder, og det er mulig å velge kjøkkendører separat. Vi gir deg muligheten til å få det kjøkkenet du ønsker. Nettoline - det personlige kjøkken Vi designer, producerer og sælger personlige løsninger, som gør køkkendrømme til virkelighed. Våre kjøkken kan velges i standardfarger inkludert i prisen. Og foruten de tidsriktige fargene vi har plukket ut som standardfarger for nesten alle våre modeller, kan du mot et pristillegg velge fritt fra hele NCS-skalaen.


Med ulike farger og overflatebehandlinger kan du skape det uttrykket du liker best. Innenfor kjøkken er det særlig komponenter bestående av trefiber som skal overholde kriterier om utslipp av enkelte gasstyper. Kort fortalt gjør du ikke bare deg selv en tjeneste ved å kjøpe et flott kjøkken hos AUBO – du er også med på å skåne miljøet til nytte for de kommende generasjoner.


Les mere om Breeam her.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg