torsdag 13. desember 2018

Farger baderom

Hos HTH dyrker vi en lidenskap. Se våre lekre baderomsløsninger her. Fast pris - ingen overraskelser. De er også gode pekepinner dersom du har andre lune, beige detaljer du ønsker å kombinere paletten me og er usikker på om det passer. Fargene er nemlig lekre til en mengde ulike tresorter og overflater med lune farger.


Da bør du lese denne artikkelen med produkter og tips fra Flisekompaniet.

Foto: Elisabeth Heier. Paletten for deg som elsker lune gråtoner, og varme, dypere blåtoner. Varmgrå er en lun og varm gråtone som mange har lagt sin elsk på.


En samlingsside for vårt produktområde baderom. Baderom fra Drømmekjøkkenet. Finn inspirasjon til hjemmet - stue, kjøkken, gang, soverom, bad og barnerommet, gardiner og solskjerming.


Du kan velge hvilken farge du ønsker,. På badet skal vi føle velvære, følelsen av renslighet og skjønnhet. Det skal være en behagelig stemning, om du gjør deg klar om morgenen eller om kvelden.

Aqua- farger med nyanser mellom grønt og blått, representerer ro og renslighet, en spafølelse. Ved å gjøre om på planløsningen og tilføre rommet mer farge og belysning fikk familien et baderom som rommer mer og ikke minst er langt mer trivelig å oppholde seg i. Den innerste delen ble flislagt. Overflate og rengjøringsvennlighet er også viktig å tenke på ved valg av baderomsmøbel. Et stort baderomsmøbel gjør ofte at badet virker større. En mørk farge på et lyst bad vil fungere som en kontrastfarge mot det lyse.


Tenk derfor nøye over hvilken farge og størrelse du ønsker på ditt baderomsmøbel. Vi tilbyr et sortiment for alle hjemmets flater, og guider kunden gjennom hele kjøpsprosessen: fra inspirasjon og materialvalg frem til et godt sluttresultat. Husk at farger på en nettside aldri kan gjengis helt nøyaktig. Gå derfor innom butikken din for å se på riktige fargeprøver. Corian farger baderom Alle Corian benkeplater leveres med overflate polering i korn 50 det gir en nydelig silkematt overflate.


Samling på fabrikk 1. Hos oss finner du baderomsmøbler fra produsenter som Linn Ba Dansani, INR, Element og Foss Bad. Historisk har et sluk i gulvet kun vært et nødvendig onde på et baderom. Men slik er det ikke lenger! Sluket kan leveres i mange ulike former, fasonger og farger som gjør at det matcher resten av badet.


Spar penger og puss opp bad på en billig måte. Vi har ansatte og personell som kan bad og som mer enn gjerne hjelper deg med utformingen av badet ditt. Vi kan hjelpe deg med å finne farger , materialer, design, størrelser og muligheter som passer ditt baderom.

Hos Modena Fliser finner du møbler, dusjer, servantkraner, badekar, dusjvegger og mye mer i alle prisklasser. Vi har stort utvalg og gode priser på baderomsinnredninger, møbler, servanter og fliser og mye mer. Her finner du alt til ditt baderom.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg