mandag 24. desember 2018

Hylle til bad

Lave priser og rask levering på baderomsprodukter. Se vårt enorme utvalg nå! Mange alternativer i dusjløninger. Mega stort utvalg av badekar. Effektiviser ditt kontor med riktig oppbevaring.

Vi hjelper deg å finne riktig løsning. Kjøp hylle bad hos Trademax. Alltid lave priser og et stort utvalg! Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser.


Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Badet er et rom du skal bruke hver dag, flere ganger om dagen, over lang tid.

Hyller til bad for ethvert behov. Baderomshyller er smart oppbevaringsmøbel som kan hjelpe deg med å få plass til alt, selv på små bad. Vi har baderomshylle i tre og hylle til badet i stål. Våre hyller til bad kommer også i forskjellige høyder slik at du også kan oppbevare ting oppover i høyden dersom du ønsker det.


Vi har alt fra hyller til krakker med oppbevaring som matcher servantskapet ditt. Bare ta noen mål og se gjennom utvalget vårt for å finne løsningen som fungerer for deg. Våre reoler og hyller er gode til oppbevaring av alle dine favoritting - spesielt de du vil vise frem. Bruk dem til en praktisk oppbevaringsplass på kjøkkenet, en iøyenfallende hylle i stuen eller som en praktisk reol i entréen. Med et bredt utvalg i ulike former og størrelser vil du garantert finne noe som passer inn i ditt hjem.


En vegghengt hylle er det perfekte valget til mindre rom, da den minimalistiske fasongen frigir plass til andre innredningselementer. Designet er elegant og luftig, og derfor er vegghyllen også en perfekt partner til for eksempel en blomsterbukett i en pen vase eller et bilde av en person du er glad i. Derfor har du mulighet for å velge gjør-det-selv baderomsskap i forskjellige farger, design og mål. På den måten har du alltid mulighet til å tilpasse dine nye baderomsskap etter dine behov – både design- og størrelsemessig. Vi ønsker å gjøre jobben enklere for deg, bruk våre guider og tips for et godt resultat.


Vi hadde et ganske lite bad uten plass til et skap. Og fordi vi leide var det heller ingen mulighet til å erstatte noen av møblene, forteller en New York-beboer til nettstedet IkeaHackers.

De måtte derfor være kreative, men de opplevde at mange av de plassbesparende løsningene som fantes på markedet var både dyre og ikke særlig fine. En vegghylle kan ha mange funksjoner og løse flere ting på én gang. Men vegghyller kan også være flotte og dekorative møbler som tilfører det lille ekstra til et rom. Hurtig Levering av Kjente Merkevarer til Faste Lave Priser. Hvilken hylle passer ditt behov?


Trenger du litt hjelp til å innrede et rom? Book tid med en av interiørdesignerne våre. Oppbevaring til lave priser. Hos HTH dyrker vi en lidenskap. Selger hylle til bad for 250kr - nypris er 789kr.


Bruk våre hyller og bildehyller til å vise frem dine bilder, ferieminner, og favorittbøker. I vårt utvalg vegghyller finner du alt fra små trehyller til store bokhyller med flere etasjer. Vegghyller behøver ikke være kjedelige. Gjør selve hyllen til en del av interiøret ved å mikse eller matche hyllens farge med dekorasjonen. Her kommer løsningen, en innfelt hylle i dusjen!


En slik hylle er både praktisk og vakker og er lett å planlegge inn når du skal bygge nytt bad eller renovere ditt gamle. Den kan i utgangspunktet planlegges i alle typer vegger, men jobben blir enklere hvis du velger en lettvegg. Kurver, vaser, planter og trofeer. Det er mye mer enn bøker som trives i en hylle.


Whatnot, designet av Phil Procter, har en appellerende form, med lett rammeverk i svart aluminium og enkle hylleplater i hvitoljet eik. Det skal være en fornøyelse å tilbringe tid på badet. Med baderomsmøbler fra Kvik får du plass til både deg selv og alt det praktiske, uansett hvor stort eller lite rommet er.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg