mandag 3. desember 2018

Resepsjonsskranke

Vi har et stort utvalg av resepsjonsdisker i ulik størrelse, pris og fasong. Kvalitet til markedets beste priser. Resepsjonsskranke - stort utvalg, rask levering, dagers åpent kjøp.


Alt du trenger til arbeidsplassen. Confetti er en resepsjonsskranke som gir en frisk og hyggelig mottakelse. Kombiner med våre praktiske metallskap, så får du en helhet med farge og form i tidsriktig ånd.

Haugstad Møbel kan skreddersy et helt resepsjonsområde med resepsjonsskranke , arkivskap, bor miljøstasjon etc. Alle skranker kan leveres komplett med arbeidsbord på innsiden, og innebygde reoler og skap om ønskelig. Resepsjonsdisk Economic, leveres i ferdige moduler for enkel montering. Gerdmans har alt for kontor, lager og industri.


Vise som Rutenett Liste. En moderne, prisgunstig og solid resepsjonskranke som vil skape et elegant og profesjonelt førsteinntrykk i ethvert mottakelses- eller resepsjonsområde. Zen resepsjonsskranke.


Passer til de fleste miljøer, og kan settes opp enkeltvis eller sammen i rekke.

Tilbehør til perforerte plater. Les mer VI PRODUSERER OG LEVERER SPESIALTEGNET INNREDNING I MØBELKVALITET. Konferansebor resepsjonsskranke , resepsjonsmøbler, kontorbor skap, reol osv.


Kontormøbler til kontor og kontorlandskap fra Haugstad Møbel. Utførelse: Naturelokserte profiler, klar lakkerte furu plater. Topplater i gråspettet høytrykkslaminat for stor slitestyrke. Bergamo: Bygg din egen resepsjon!


Et prisgunstig, solid og stilrent resepsjonsmøbel bestående av ulike moduler for god fleksibilitet og valgfrihet. Noe ekstrautstyr følger med - hyller, lamper og stoler. Midtseksjon med dekorlister i bjørk. Nedre front i bjørk med utenpåliggende dekorlister i bjørk.


Deler på denne siden. Hjelp for tilgjengelighet. E-post eller telefon: Passord: Har du glemt kontoen din.


Tilbake til annonsen Se flere tilsvarende annonser Mulighetenes marked Varslinger Ny annonse Meldinger. Vi har resepsjonsdisker og skranker til gode priser. Kjøp online med fri frakt.

Arkitekt Momentum arkitekter AS. Vi har resultater for Resepsjon til salgs til de beste prisene. Den billigste annonsen ligger ute til Kr. Sjekk ut alle annonser fra hundrevis av.


Inspirerende resepsjonsdisk produsert for SIMONSEN Advokatfirma DA. Med denne resepsjonen skaper man gode førsteinntrykk. Se gjerne vår bildeserie her. Wing bord kan brukes som møtebor til undervisning eller som resepsjonsskranke.


Bordet er laget i et futuristisk og stilrent design, som bryter med de rette linjene. Produsert i laminat og med lakkert overflate. Kombinert med WriteOn overflate kan bordet brukes som whiteboard. Wing leveres som ensfarget eller tofarget. Innredning Åsane Storsenter Senterkontor.


Respesjon, venteareal, møterom, kontorarbeidsplasser. Løst inventar, utforming resepsjonsskranke , vegg i møterom. Samtlige inngangsdører for publikum og personale er tilrettelagt for rullestolbruk (bredde, tilkomst, terskelhøyde).


Hovedinngangen utstyres med automatisk døråpner. Oppmerksomhetsfelt utgjøres av avlange knotter i et fast mønster, som markerer et knutepunkt. Det kan for eksempel være i bunnen av en trapp, eller foran en heis, resepsjonsskranke eller toalett.


Taktile skilt eller kart har uthevet, følbar informasjon. Trappeneser gir sklisikring og luminanskontrast, og monteres på tuppen av trappetrinn.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg