onsdag 19. desember 2018

Parkeringslys farge

Parkeringslys Billigt her! Hva er lov å ha av farger lykter på bil ? Er det lov å bruke cruisekontroll på oppkjøring på bil ? Har jeg lov til å dra bil tilhenger med traktor på vei? Bilen kan kun ha to parkeringslys.

Du kan ikke bruke parkeringslyspærer i ettermonterte lyskastere hvis de ordinære parkeringslysene samtidig er tent. Ettermonterte bremselys. Alle ettermonterte bremselys skal lyse kontinuerlig ved. Velg parkeringslys ytters, og vri ringen på innsiden frem til første punkt.


Når bryteren står i Auto modus, vil nærlys komme på, og instrumentbelysning tilpasses utelys. For å få fjernlys på, må man vri ytterste del til riktig punkt, og deretter DYTTE bryter FREMOVER. Hmm, jeg har kommet over noen utrolige fine baklys til bilen min, men der er ryggelyset rødt, ikke at det har noe praktisk betydning for meg, men det blir for dumt å få mangellapp pga.

Men ja,det står KAN HA, ikke MÅ HA. Så da tolker jeg det dithen at det ikke er påbudt? Det er enkelte som skal ha farge på. I går i Sarpsborg ville de ikke registrere bilen fordi den har feil farge på parkeringslysene. I Norge skal parkeringslys være hvite, mens på USA.


Det trekker politioverbetjent Svein Engen ved Sørum. På LED-pærer er overvekten av farge hvit, og vil i så måte falle inn under fargekategorien hvit. Kontroller at parkeringslys , baklys og skiltlys virker. I hvilke situasjoner er det viktig at parkeringslyset er i orden? Mulig noen syns dette er en smule harry, men jeg mener at med rette fargen til bilens farge kan dette bli rå tøft.


Spørsmålet er da som følger:. Tillatt hjelpelys må ikke nyttes til annet formål enn det er bestemt for. En bil med en sær og spesiell farge kan være vanskeligere å selge enn en bil med ganske tradisjonelle farger.


Skal du være snusfornuftig, bør du tenke deg om når du velger farge på bilen din. Men i bilmarkedet er det som for andre varer, trender over tid. BS Bildelers nyhetsbrev.

Gå ikke glipp av noe! Abbonér på vårt nyhetsbrev! Vær blandt de første som tar del av kampanjer, rabattkoder og de seneste nyhetene. De gir et oransje lys som man lett ser både på dagtid og kveldstid.


Gjelder ikke kjøretøyforskriften for alle biler? I så fall, hvilke forskrifter eller paragrafer omhandler dette? Led arbeidslys med overlegen levetid og styrke, av god kvalitet til beste pris! Vi selger kun lykter av god kvalitet, med komponenter og ytelse for det norske markedet.


Da går det eventuelt på feil farge. Skjønner forøvrig ikke at man skal kunne bli tatt for bedre lys, som faktisk er til hjelp. Hvorfor blir ikke mannen foran meg stoppet med sine såvidt glødende skiltlys mot skittent gammelt skilt, enn meg med godt, belyst, nytt skilt?


Nærlys, fjernlys og parkeringslys. Kva lys er påbudt bak på bilen ? Baklys, bremselys, skiltlys og ryggelys. Kva er krava til dei ulike lysa, a ntall, styrke, farge , plassering osv?


De skal da ikke brukes sammen med nærlys. Fjernlys skal lysa opp vegen minst 1meter. Kurve- og tåkelysene skal være koblet over egen bryter og slik at de ikke kan lyse uten at parkeringslys , baklys og lys for kjennemerke samtidig er tent.


Eks, sitter i bilen og venter på noen som er i kiosken ol. Oftest ikke automatisk. Du har som regel kjørelys, parkeringslys og nærlys Men det er forskjellige betjeningsmetoder på forskjellige merker.


Skrus tåkelys BAK på samtidig som man skrur på tåkelys forran?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg