onsdag 26. desember 2018

Sletvold interiør

Sletvold interiør

Stort utvalg av fint interiør. Rask og enkel handel på Ellos. Kjente merkevarer til gode priser. Dekorasjoner er som krydderet i et rom. Med rommets store flater og møbler som grunnlag, kan du du mikse og matche farger, materialer og mønster på.


Vi tilbyr også leie av utstyr, rådgivning om oppussing og profesjonelle håndverkere. Kontakt oss i dag om du skal pusse opp. Vi har stor, fin utstilling av flotte møbler fra mange kjente leverandører! Besøk vår butikk i Bjørnstjerne Bjørnsonsgate 1i Drammen. SLETTVOLL på Gjøvik og i Tromsø.


Er det på tide med nytt gulv? Da kan vi by på en av landets største gulvavdelinger med alt innen bl. Vi har alt du trenger av gardiner, sengetøy, håndklær og interiør til hjemmet. Medlemmer i kundeklubben får fri frakt ved kjøp over 1kroner. Kom innom oss for å se!


Find Møbler Trondheim. Tidløse og komfortable møbler, laget for hånd på Stranda. Followers, 3Following, 6Posts - See. Nettstedet bruker cookies for å bedre møte dine forventninger.


Hvis du ikke aksepterer cookies, kan du deaktivere den i innstillingene til nettleseren din. Utviklet av Susoft AS. De første årene laget han småartikler som handlekurver, babykurver og dukkevogner. Datteren Torill vokste opp med symaskiner, hammere og spiker rundt seg. De har en fin kombinasjon av stram og klassisk stil som passer inn mange steder.


Lunehjem er din ekspert på interiør på nett. Velkommen til vår interiør nettbutikk for en hyggelig og personlig handel med rikt utvalg av varer for rask levering! Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer. Jeg er år, har en snill og god samboer og to skjønne tuller på og år. Jeg har nylig studert interiør og design på Idefagskolen i Tønsberg, og ønsker å starte for meg selv.


Kompetanse og entusiasme skaper vekst. Derfor står våre kompetente interiørkonsulenter klar til å gi deg alt av råd vedrørende innkjøp og oppussing. Har du behov for å leie utstyr?


Sletvold interiør

Fargerike Sletvold vil gjerne ta godt hånd om deg. Dette kan våre interiørkonsulenter også hjelpe deg med. Det trenger ikke være komplisert å utføre en komplett oppussing. Vi tror på profesjonell veiledning og personlig service.


Bohus har er stort utvalg av interiør. Få inspirasjon hos Bohus. Interiør til hjemmet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg