tirsdag 4. desember 2018

Drywood taksteinmaling

MESTERENS TAKSTEINMALING. For bruk til takstein ved takfornyelse. Kan også brukes på stål, aluminium og eternitt. Basert på resepten til Mesterens husmaling, men med forsterket overflate. Drywood Norge AS lanserer nå sin nye taksteinmaling til privatmarkedet.


Miljøvennlig, god dekkevne og motstandsdyktig mot svertesopp. I tillegg til eget utsalg i Tønsberg, har vi mange forhandlere som blant annet Jernia og andre selvstendige utsalgssteder spredt utover det ganske land. Se beste pris på DRYWOOD Husmaling (liter). Les tester og omtaler før du kjøper. Drywood holdbarhetsgaranti Garantiordningen omfatter vesentlig glanstap, krakelering, misfarging av svertesopp, fargenedbryting (endring større enn i NCS) eller annen forvitring på malingen som normalt ikke skulle forventes innenfor garantiperioden.


Alkydmodifisert akrylmaling for utvendig bruk på både tre og mur. Brukes som mellomstrøk og toppstrøk i system med Mesternes husgrunning. Dekkende utendørs beskyttelse med meget god fargestabilitet og langværbestandighet. Produktet er på grunn av overflatestrukturen meget motstandsdyktig mot svertesopp.


Vi bruker cookies til å gi deg den beste opplevelsen. Ved å fortsette å bruke nettsiden, aksepterer du dette. Vi dyprenser taket med høytrykksspyler før vi påfører en impregneringsveske som styrker betongssteinen og gjør den vannavisende med diffusjonsåpning. Til slutt påføres Drywood taksteinmaling med 5my tykkelse, forteller han.


For å kunne være best i landet krever det også at vi hele tiden bruker de beste produktene. Vår utviklingsavdeling bruker mye tid på å tilegne seg ny kunnskap som gjør at vi kan gjøre jobben enda bedre. Da er kanskje taksteinmaling fra Drywood noe for. Godt at det kommer til glede og nytte for den flotte gjengen! Malingen har fantastisk glans og fargeholdbarhet som holder år etter år.


Teknos Drywood : We make the world last longer. Drywood er en maling med en unik værbestandighet der alkyd (olje) er løst opp i vann. Lei av dårlig maling? Taksteinmaling kommer i sort og rø.


Vi har Norges beste maling og penger tilbakegaranti! Følg med på siden som gir deg mer. Ny taksteinmaling fra Drywood. Har du lyst til å fornye taket ditt, uten å måtte ta den store kostnaden for å bytte ut hele taket?


Se hvor enkelt det er å fornye taket! TakSitt gir et flott og velstelt tak, med beskyttelse mot forvitring og frostskader. Vi har sett på produkt av samme type og har lagt det på et prøve tak for år siden.


Pr i dag for vi ser ingen forskjell på feltet med bånd.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg