torsdag 13. desember 2018

Plastfilm vindu

Bestill nye vinduer av toppkvalitet til hus eller hytte her! Sjekk utvalg og kampanjepriser her! Fakturabetaling eller handlekonto? VINDUSFOLIE gir hjemmet den luksuriøse følelsen av et frostet vindu til en brøkdel av prisen. Du får skjermet innsyn samtidig som solen slippes inn.


Vår kolleksjon består av et bredt utvalg av design som er perfekt til vindu på ba kjøkken, soverom, på dusjkabinett, vitrineskap, glassdører og kontor. Må være veldig nøyaktig når en måler, det skal ikke mye sprekke før en kan se inn, hvis det er på bakkeplan. Norges største nettbutikk for salg av fliser, VVS, baderomsmøbler, dusjkabinett, elektro, og gulvvarme.


MegaFlis tilbyr alt til baderom til utrolige priser! Grunnet tekniske problemer er butikken midlertidig stengt. Kunder som har bestilt og betalt har ikke blitt trukket, og reservasjonen på beløpet vil bli hevet så. Det er også mulig å få fatt i folier med UV-stopp. Blir boligen din for varm i sommersolen?


Mye varme skyldes at solen slår inn gjennom vinduer, og dette kan du enkelt fikse med markiser eller annen. STATISK vindusfolier av høy kvalitet som skjermer innsyn uten å begrense dagslyset. Enten du er ute etter ren dekorasjon eller mer privatliv er disse foliene av høy kvalitet og etterligner et frostet vindu. Bor du i første etasje i byen, kanskje har du toalettvindu ut mot gårdsplassen, eller ønsker du bare å pynte litt på en skapdør så kan vindusfolie være aktuelt for deg. Transparent vindusfolie gir deg frostet vindu på en rimelig og enkel måte og det er lett tilgjengelig hos mange butikker.


Selvklebende folie som metervare. Vi har et stort utvalg av forskjellige typer folie for dekorasjoner for kontor og hjem, eller kanskje til bilen din. Ingen minimumsordre - Kjøp nå!


Vi vil gjerne ha vindu i inngangsdøren vår siden vi ikke har andre vinduer nede i gangen (bare store over døren). Men samtidig ser man rett inn i stuen. Finnes det ikke noe folie man kan sette på vinduet i inngangsdøren som gjør at man ikke kan se inn men at vi som er inne fortsatt kan se ut?


Takker for tilbakemelding! Beskyttelse mot innsyn. Her kan du se hva vi har av vindusfilmer. Disse brukes mot innsyn gjennom vinduer, dusjer etc. Plastfilm A4-format, (210x2mm), i kraftig kvalitet (tykkelse mm).


De kan også brukes som dekorasjon – klipp ut. Egnet til å brette transparente esker av, som hjelpemiddel ved dekor med tekstilmaling, som underlag til figurer av vindusmaling, til kort med vindu eller til scrapbooking m. Vælg mellem mange forskellige folier til dine vinduer. Skal der være lidt mere. Frostet eller dusted folie gir et delikat uttrykk og slipper lyset inn uten å gi innsyn.


Det er idéelt der det er arbeidsplasser innenfor vinduer. Det er ikke vanskelig å dekorere et bord. Vindusfilm er en folie som festes. Se hvor enkelt det er på sostrenegrene.


Enkle guider til kreative prosjekter for både store og små.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg