tirsdag 4. desember 2018

Klistremerker til klær

Klistremerker til klær - alltid fri frakt. Lag dine egne merkelapper i dag! Navnelapper til klær , leker og andre ting. Strykefrie og i mange fine design. Miks farger, mønster og motiv.

Gøyale navnelapper til barnas klær. Selvklebende - 1stykk i pakken. Supersøte design, selvklebende. Svært enkel bestilling! Finn klistremerker til klær hvis du ser nå.


Du kan merke absolutt alle eiendeler med våre selvklebende merkelapper! Du kan feste de på klær , sko, ryggsekker, leker og matbokser. Vil du merke andre eiendeler og skatter som legoklosser, bøker eller dukker kan du bruke våre små merkelapper som passer perfekt til å dekorere selv de minste ting.

Enten du ønsker å øke synligheten til merket ditt med produktetiketter eller ønsker å spare tid med adresseetiketter, har Vistaprint de perfekte tilpassede. Bruk egne bilder, loger og tekst for å sette prikken over i-en. Tilgjengelig i forskjellige formater. Ved merking av klær festes klistrelappen på plaggets vaskeanvisning. Lappene kan også brukes til merking av eiendeler som for eksempel matbokser, drikkeflasker, leker, bøker, dv ski og utstyr.


Vi har strykefrie navnelapper i farger, klistrelapper, navnestempel, id-bånd for barn og klistremerker. Gratis porto på alle varer! Vår nettbutikk bruker cookies slik at du får en bedre kjøpsopplevelse og vi kan yte deg bedre service.


Vi bruker cookies hovedsaklig til å lagre. Norges største nettbutikker innen høykvalitets bilpleieprodukter. Vårt hovedfokus er god service, fornøyde kunder og skinnende rene biler. Vi leverer alt av klær , banner og klistremerker til deres russebuss.


Fine til å merke matbokser, leker og andre eiendeler med. Sørg for at overflaten hvor navnelappene skal sitte er jevn, ren og tørr. Gni godt over klistremerket med en finger slik at du fjerner alle luftbobler.


La klistremerket sitte på noen timer før det utsettes for vask.

Merk klær og eiendeler med Nordic prints navnelapper. Design egne merkelapper med tøffe motiv. Ingen minimumsordre - Kjøp nå! ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer.


Brug navnelapper på tøy og tekstiler, men også som et adresseklistremerke på dine andre eiendeler. Det tar nemlig ikke mer enn et par sekunder å sette navn på klær og ting med tøyklistremerkene, som også kan brukes på matbokser, barnas leker og sko. Slitesterke og praktiske navnelapper til klær , sko og utstyr. Disse kan brukes til alt av klær med vaskelapper inntakt i tøyet.


For sokker, halser og hjemmestrikket tøy er påstrykbare navnelapper et fint alternativ. Lag egne klistremerker , etiketter og stickers! Bestill egne klistremerker og stickers med StickerApp designverktøy. Louis klistremerker - Bildekor, klistremerker - Hos Dekorshop kan du kjøpe stickers til bil, mc og båt.


Trykk her for å se en oversikt over noen av bruksområdene. PS: I løpet av kort tid vil vi få på plass en produktdesign, der du vil kunne lage klistremerker med eget design. Merking av klær og utstyr er smart for at ting ikke skal bli borte i barnehagen. Mange barnehager krever at alt av eiendeler som barnet har med seg, skal være godt merket. På den måten blir det lettere for de ansatte å holde styr på alle klærne, og for den lille å kjenne igjen sine egne ting.


Smarte navnelapper til klær , sko og utstyr fra kr. Rask og gratis levering! Pynt opp bilen eller skapet i garasjen med noen kule stickers! Alle Hettegenser-design. Bygg og anlegg-design.


Merkelapper med egen tekst.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg