mandag 3. februar 2020

Medisinskap tilbud

Medisinskap for trygg oppbevaring av medisiner. Kjøp online med fri frakt. Kontormøbler til arbeidsplassen. Alltid års garanti!


Medisinskap tilbud

Her får du tips til hva du bør fylle det me både basisutstyr og andre ting som kan være praktiske å ha. Husk å sjekke holdbarheten på medisinene jevnlig, og lever gamle eller ubrukte medisiner til oss i apoteket. Et velutstyrt medisinskap sikrer rask tilgang til nødvendig utstyr og medisiner i tilfelle sykdom eller ulykke. Sjekk her hva du bør ha i medisinskapet. Sykepleiepartner leverer medisinsk utstyr og hjelpemidler til sykehjem, sykehus og privatpersoner.


Undervisningsmateriell. Clas gir års garanti. Vi er stolte over våre produkter og det er viktig for oss at du som kunde blir fornøyd. Derfor gir vi års garanti på de aller fleste av.


Medisinskap tilbud

Beckman medisinskap modell passer godt i sykehjem, hjemmesykepleien eller andre institusjoner med begrenset areal for oppbevaring av medisiner. Standard farge er hvit. Andre farger leveres på forespørsel. Romslig medisinskap av pulverlakkert stålplate med doble dører.


Elleve grønne hyller som kan justeres i høyden. Liten fordypning på dørens overside kan brukes til å oppbevare nøkkelen utilgjengelig for barn. Nedfellbar hylle i hver dør.


Dørenes ytterside er utstyrt med. Riktig og rask førstehjelp krever lett tilgjengelig og riktig utvalg av førstehjelpsutstyr. Førstehjelpspakker og medisinskap. Her finner du praktiske og innholdsrike førstehjelpspakker i ulike varianter og medisinskap for trygg oppbevaring av legemidler.


BLI MEDLEM I KUNDEKLUBBEN. Motta nyhetsbrev med konkurranser, tilbud og relevante råd for deg. Frost medisinskap i topp moderne ståldesign fra Snøgg.


Registrer deg i kundeklubben og få - av ordinærpris på ditt neste kjøp, samt eksklusive tilbud og rabattkoder på e-post og mobil. En vet aldri når uhellet er der og de fleste uhell skjer i hjemmet. Vi har strenge kvalitetskontroller og alle produkter vi selger er godkjent av våre eksperter. Alle hjem bør derfor ha et medisinskap tilgjengelig.


Husk at medisinskapet bør oppbevares på et sikkert og godt sted utenfor barns rekkevidde. Medisiner har ikke ubegrenset holdbarhet så det er lurt å sjekke datoen med jevne mellomrom. Er du på utkikk etter medisinvogner eller medisinskap ? Zena medisinskap med et moderne design og praktisk innredning.


Medisinskap tilbud

Skapet leveres med rikelig utvalg av førstehjelpsutstyr. Skapet er robust, låsbart og har en hard og glatt overflate som gjør renholdet lett og enkelt. Her finner du alt du trenger for å holde orden i hjemmet.


Alt til din oppbevaring hos Biltema! Oppbevaringsbokser, hyller, klesstativer og mye mer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg