mandag 3. februar 2020

Motorisert rullegardin

Pris-garanti Skreddersydd selv dit rullegardin. Smart motorisert rullegardin , med enkel plug-in installasjon. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser.


Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter!

Installer innvendig solskjerming for å styre dem med en fjernkontroll, eller til og med en solsensor for å automatisere bevegelsen. Skap din egen atmosfære med. Vår mest eksklusive rullegardin er EOS 500. Godt design med svært holdbare komponenter for betjening sikrer jevn og pålitelig drift. Velegnet system for både små og store vinduer.


Helt opp til meter i høyde og bredde. Lett å kople flere rullegardiner ved siden av hverandre. Med rullegardiner i enkel tekstil kan du tilpasse tekstil, farge og kanter perfekt til dine behov.

Dobbel tekstil eller duo-rullegardin er en design med to tekstillag som beveger seg uavhengig av hverandre for å gi enkel betjening. Tenk deg at du ligger i senga og våkner litt for tidlig av morgensol eller at du sitter i sofaen og irriterer deg over at sola gir gjenskinn i TVen. Med en motorisert rullegardin trenger du ikke reise deg for å justere rullegardinen.


Toso Norge AS er leverandør av et stort utvalg av gardinoppheng, liksom gardinstenger- og skinner, liftgardin-teknikker og rullegardiner. Alle produktene lages. Kontakt oss for gratis befaring. Rullegardiner som skreddersys til dine vinduer.


Vi tar målene på dine vinduer og gir deg et uforpliktende pristilbud. Den nye The Witcher-traileren byr på mye dramatikk og storslåtte kampscener. Motorisert rullegardin Nyeste artikler. Kunstig intelligens skal fullføre. IKEA tupplur rullegardin med rørmotor og fjernstyring via RFXtrx4usb-sender Det er montert en 18mm Rollertrol motor med innebygget trådløs styring.


Solskjermingsproduktene kommer enten med trådløs eller kablet installasjon. Det meste leveres i dag med trådløs innstallasjon (RTS eller IO). Flere og flere blir oppmerksomme på de tekniske egenskapene til et vev – en rullgardin er ikke lenger bare en rullegardin!


Det er spesialutviklede screenvev med tekniske funksjoner for å opprettholde et godt inneklima eller unngå gjenskinn (uten å måtte stenge for lys og utsyn).

Mange av våre rullegardiner trenger ikke være ”bare” en rullegardin. Blant våre rullegardiner har du valget mellom lystett eller transparent duk i ulike mønster- og fargekombinasjoner. Det er to modeller som blir tilgjengelig: Fyrtur som er en lystett rullegardin , samt Kadrilj som er en mer gjennomsiktig variant.


Disse har omsider dukket opp på Ikea. Produktsidene avslører heldigvis pris og hvilke størrelser de smarte rullegardinene blir tilgjengelig i. Silent Gliss motoriserte rullegardin beveger seg så å si lydløst. Det er mulig å programmere mellomstopp, i tillegg har motoren et innebygd sikkerhetsstopp dersom noe kommer i veien. I vårt store sortiment av rullegardiner finnes alle størrelser, vekt og styringssystemer. Et komplett system med valgfri screen i kvalitet Flockè 1 Blackout, måltilpasset i ønsket bredde og høyde.


Her kan vi tilby motoriserte, skreddersydde løsninger til deg. De fleste Powerview gardiner er batteridrevne, og er dermed enkle å installere, betjene og vedlikeholde. Prosjektledelsen av IT-system som skal utveksle DNA og fingeravtrykk med EU-land får slakt i internt notat. Se Norges største utvalg av rullegardiner i alle farger og mål.


Finn din nye rullegardin hos UNIG og få gratis stoffprøver, rimelige priser og lynrask levering. Systemene kan monteres enkeltvis eller koblet sammen (dobbel) med motor. Max bredder og høyder, vekt og mavhenger av hvilken modell som velges – spør oss om råd.


Elektronisk endestopp. Enkel montering på vegg, i tak eller i nisje. De er motorisert med Somfy Sonesse stillegående motorer, og kan leveres med både bryter og trådløs styring.


De kan kobles opp mot samme atomatikker og styringer. Alternativ: wire sideføring, koblede system (side ved side) som.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg