mandag 3. februar 2020

Store rammer til bilder

Fraktfritt over 3kr. Bevar minnene i en vakker og personlig fotobok. Bestill lett online her! Det er vi stolte av og veldig glade for.


Vi har blant annet små rammer , store rammer , A3- rammer og A4- rammer.

Noen av dem er en kollasjramme og har plass til flere bilder , slik at du kan vise frem flere minner i samme ramme. Du finner også bilder som er ferdig innrammet hos IKEA. Vi knipser bilder hele tiden.


Spørsmålet er når vi ser på dem? Med rammer kan du fylle veggene dine med både minner om folk du er glad i og kunst du liker. Vi har mye å velge mellom, enten du er på jakt etter store rammer til kunstbildet over sofaen eller små rammer til kollasjen i gangen. Dekorative rammer til bilder og plakater.


En flott bilderamme får familiebildene eller plakatene til å skille seg ut og setter prikken over i’en i innredningen av hjemmet ditt.

Om du har mange bilder eller plakater, som alle fortjener en plass på veggen, kan du lage en personlig bildevegg og kombinere rammer i ulike størrelser og materialer. Riktig ramme til riktig motiv utgjør en forskjell – finn din perfekte match hos Desenio. Velg fra vårt store utvalg av bilderammer i ulike farger, materialer og størrelser. Vi har alt fra mindre rammer som passer fint som fotoramme, til store bilderammer som tar mye plass på veggen. En rammevegg med en miks av forskjellige bilder og tekster gir et personlig inntrykk.


I våre butikker finner du fotorammer for enhver smak: fra kraftige, rustikke rammer , til stålrammer med bling, og helt enkle rammer som lar bildet få all oppmerksomhet. En passepartout gir bildet ditt det lille ekstra. Kjøp bilderammer her til innramming. Rammer til bildene dine. Mange størrelser i både rammer og passepartout.


Eksklusive rammer Gå til Eksklusive rammer. Standard rammer Gå til Standard. Vi gleder oss til å dele julen med deg!


Nå finner du alt av julepynt, julebelysning, alt til advent og mye mer i våre butikker. En magisk solnedgang, et strålende smil, en hysterisk morsom tabbe. Ram inn alle de små og store øyeblikkene i livet, og omgi deg med minner som betyr noe.

Vi har mange rammer å velge mellom, enten du vil ha lunt tre, en frisk fargeklatt, skinnende metall eller en festlig kollasj. Har du kjøpt et nytt bilde eller tatt et fotografi som du ønsker å ramme inn? Med våre rammer blir bildet beskyttet, samtidig som det får den utsmykningen det fortjener. Velg mellom ulike rammestørrelser, materialer og farger.


Klikk på en av rammene for å lese mer om dens mål, vedlikehold og farge. Store rammer i store størrelser. De er et trendy alternativ til den klassiske rammen.


Kombiner gjerne ulike rammer for å skape en moderne bildevegg. Et flott bilde – fra familiebilder til kunstverk av store mestere – trenger en smakfull og matchende ramme. Gjenskap en klassisk eikeramme eller kantene fra en utklippsbok! Behandle ditt digitale designprosjekt som et mesterverk med Canvas dra-og-slipp-fotorammeeffekt.


Skyggerammer - til ditt fotolerret. Til alle fotolerret i standardformatene tilbyr vi dekorative skyggerammer. På denne måten dekker ikke rammen over deler av bildet , selve presentasjonen opprettholdes, og ”3D-effekten” på kilerammen bevares. Bildet kan brukes for å tilføre farge på hvite vegger, og det er en fin måte å få blomster, strukturer eller kanskje et klassisk kunstverk inn i hjemmet på.


Våre lerretsbilder kan leveres i ulike høyder og bredder helt opp til 1centimeter. Våre rammer og bildeholdere lar deg ramme inn detaljer såvel som portretter og landskap, i fargeglade eller milde svarthvite skalaer. Med en treramme i hvitt eller svart blir det bildet som settes i fokus.


Er bilderammen diskret og i samme stil eller farge som øvrige rammer , legger du tyngden over på bildene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg