mandag 3. februar 2020

Vipp toalettrullholder

Populære merkevarer til sterkt redusert priser. Et industrielt designobjekt av genuine materialer. Den har en diskret åpne- og lukkemekanisme slik at du kan skifte rullen i et enkelt løft. Den vegghengte toalettrullholderen er både praktisk og lekker, og passer godt sammen resten av produktene fra Vipp.


Stangen har en fordypning belagt med gummi, som gjør at toalettrullholderen passer rett inn på badet sammen med resten av baderomsserien fra Vipp.

Toalettrullen erstattes ved å simpelthen løfte tverstangen. Vipper produsert i rustfritt stål og plastikk. Du er i ferd med å endre fraktstedet ditt.


Dette kan føre til at noen produkter blir fjernet fra handlekurven din. For mer informasjon, vennligst les våre. Sammen med Vipps toalettrullholder kompletterer reserverullholderen et funksjonelt produktpar for baderommet.


De CNC-kuttede stålendene er del av den diskré åpne- og lukkemekanismen, noe som sikrer at toalettrullen lett kan erstattes ved simpelthen å løfte tverrstangen.

En silikonring på toppen av toalettbørsten gir lufttett lukking, mens den ekstra vekten på basen sikrer god stabilitet. Vipp – Søppelbøtte, white 3. Børstehodet og innerrøret til toalettbørsten kan erstattes. Vi har bredt utvalg av toalettrullholdere. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.


Ut enim ad minim veniam. Kroppen og håndtaket er pulverlakkert i matt svart, mens tuten er i rustfritt stål. Baderomstilbehør er badets smykke. Har du mindre bad kan tilbehøret også hjelpe deg å spare plass.


En smart regel når du skal velge utstyr er å følge en serie. VippReserve toalettrullholder Varenr. Pris kr 89Legg i ønskeliste Fjern fra ønskeliste. Vi er forhandler av danske VIPP.


Materialer: rustfritt stål og gummi. Organisk bomull gir mykhet, mens viskøst rayon lar håndklærne absorbere mer vann og tørke raskere.

Leter du etter toalettrullholder vipp ? Finn de beste prisene og det største tilbudet hos Onlinevarer. Opptjen i form av bonuspoeng på alle dine kjøp. Lampen er nøysomt forarbeidet i pulverlakkert aluminium og stål, og har en perforert skjerm og glasslinse for en behagelig spredning av lyset. Holger elsker biler, men har ikke førerkort, og derfor bestemmer han seg for å selge bilen og investere i en metall dreiebenk.


Myke linjer og avrundede baser i et rent uttrykk karakteriserer Menu’s elegante baderomsserie - Norm Bath, designet av Norm Architects. Med funksjonelle detaljer i et minimalistisk design, er Norm Bath både hygienisk og brukervennlig, i tillegg til å være estetisk innbydende.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg