mandag 3. februar 2020

Vegghengt lykt

Utførelse i resirkulert treverk og metall. Bruka lykt i støpejern L. Oriental vegghengt lysholder (Antikksølv - cm) 39-19-Kjøp. Elegant, tidløs og dekorativ utelampe i pulverlakkert støpejern for vegg, i gammel engelsk stil.


Lys opp med mange lykter.

Slapp av etter en hektisk dag og tenn lyset i lyktene. Skjønn lykt med et rustikt look Utrolig skjønn og sjarmerende vegghengt lykt med holder i antikk rust. Perfekt til å bruke ute eller inne - f. Bohus tilbyr lykter og lysestaker i ulike fasonger, størrelser, farger og materialer som passer inn i et hvert hjem. Finn din favoritt blant vårt sortiment. Dersom du ønsker å lese mer om en lykt eller lysestake, klikker du på produktet og du vil få informasjon om dens mål, farge og produktegenskaper.


Utelykt med veggfeste i sort metall.

Innholdet er beskyttet etter åndsverkloven. Regelmessig, systematisk eller kontinuerlig innhenting, lagring, indeksering, distribusjon og all annen form for bruk av. Vegghengt lykt av solid støpejern, høyde cm. Levende lys – det er oss det.


Din TenderFlame lykt gir kos og liv med en livlig flamme som passer inn overalt. På frokostbordet, til middagen eller når dagen går mot kveld. Lekker lykt til å henge på veggen.


Flere av våre lysholderen er munnblåst av en dyktig glassblåser som over flere år har utviklet kunsten med å lage ferdige glassprodukter. Enkelte av våre lysholdere har en dobbelfunksjon og kan brukes både som vase og lykt. IKEA er kjent for sin gode kvalitet på stearinlys som kronelys, telys og kubbelys.


Gassovn Echo SCer en vegghengt ovn du installerer sikkert med utlufting, den egner seg svært godt i både små rom og i soverom. Lykt solcelledrevet Star,. Toppmodell lommelykten fra Led Lenser er et må-ha produkt for deg som vil ha den råeste lommelykten. Og hvor ellers enn ute kan du dra bedre nytte av solstrålene.


Svaret er derfor klart: Ja, det fins. Og solcellelampene i dag er langt mer enn bare en lykt beregnet til hagebordet.

I dag får du også solcellelamper til praktisk bruk. Svært praktisk: når solen går ne tennes solcellelampen automatisk takket være skumringssensor. En lykt med mulighet til å endre fokus eliminerer valget om en skal gå for en lykt med en smal eller vid lysstråle.


Oppgitt batterilevetid er basert på måling under optimale forhold med minste mulige lysstyrke og må leses som veiledende. Hos Designbelysning har vi et bredt og godt utvalg av lamper og belysning i høy kvalitet Finn både inne- og utebelysning på nett her!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg