mandag 3. februar 2020

Putevar 50x70

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Vi har sengetepper for enhver seng.


Putevar 50x70

Se hele sortimentet her! Sjekk ut putevar 50x70. Norges største utvalg av design for ditt hjem. Enkel og billig handel på Cellbes. Putevar - Alltid mange varianter.


Skap farge og stemning på soverommet med fine og fargerike putetrekk. Finn din favoritt blant moderne design og spreke farger til klassiske design med svale farger. Alle våre putevar tåler mange vask og er veldig slitesterke.


Dyner, puter, sengetøy, laken, putevar. Inneholder ikke helse- eller miljøskadelige kjemikalier. Klassisk putevar i 1 bomull med ramme på sider. Vattert putevar med vakkert quiltet motiv.


Flott bølget kant rund hele. Match gjerne med Weiga sengeteppe som finnes i både 150x2og 240x240cm. Beskyttelsestrekk til hodepute.


Det beskytter hodeputen mot støv og fukt slik at puten holder lenger. Putetrekket har glidelås og brukes under et vanlig putevar. Bomull putevar i tettvevd behagelig bomullskvalitet, med naturfiber. Miks og match med våre fine sengesett.


Nedenfor finner du putevar i ulike farger, mønstre og print. Dette gjør det enkelt for deg å mikse og matche putetrekket ditt etter din personlige smak. Given putevar i lin og bomull.


Putevar 50x70

Du kan velge putetrekk med sterke farger, dempede farger eller kreative design. Dette er en kombinasjon som gir det beste fra to verdener med en unik struktur og overflate. Linens faste tekstur kombinert med den myke bomullen gir et slitesterkt putevar som er svært behagelig mot huden og puster godt.


Ekstra putevar kommer alltid godt med. Turistripe i premium vevd sateng av fin bomullstråd i smale klassiske striper, passer selvsagt til alt av Turistripe sengetøy, men også til det meste annet. Akkurat slik de flotteste hotellene i Paris frister med. Førsteklasses bomull. Gjør nattesøvnen til en drøm med det luksuriøse putevaret ! Branché kan fortelle at putevarets eksklusive silke gjør friksjonen mellom putevar og hud mindre, som bidrar til redusert rynkedannelse.


Putevar 50x70

Start natten med å legge hodet ned på en pute med et deilig mykt putetrekk. Et behagelig putetrekk er viktig for søvnkvaliteten. I tillegg er det viktig at et putevar er av god kvalitet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg