mandag 3. februar 2020

Tips til oppussing

Lurer du noe i forbindelse med oppussing ? Trenger du tips til hvordan du skal leie ut hybelen? Vi gir deg alt du trenger å vite om kjøp og salg av bolig, valg av megler, interiørtrender og mye mer! Hvordan setter du planene ut i livet?


Vi har derfor samlet sammen gode tips til hvordan du kan planlegge bedre slik at oppussingen blir effektiv.

PUSSE OPP BAD BILLIG: Dårlig utført arbeid og bruk av dårlige materialer på badet kan gjøre oppussingsprosessen langt mer kostbar enn først antatt. Med Bademiljøs budsjettkalkulator kan du regne ut en cirkapris på hvor mye det vil koste å enten gjøre en mindre oppussing eller totalrenovere badet. Få inspirasjon, tips og gode råd til oppussing av stue her.


Nettstedet benytter cookies (også betegnet som informasjonskapsler) som kan brukes av oss og våre partnere til å huske innstillingene dine, til statistikk og til å vise målrettede annonser til deg. Les Mer Jeg aksepterer! Det kan være smart å skaffe ny peis, eller komme i gang med piperehabilitering nå som du ikke har samme behov for å bruke peisen til å varme opp boligen eller hytta.


Oppussing av stue - ifi. Om høsten er det ofte stor pågang, og det hender at det blir ventetid.

Da er det en del ting du må vite og ha kontroll på. Her gir vi deg tips til oppussing av bad som kan gjøre prosessen. Dette er noe mange sikkert har hørt av et familiemedlem, venn eller nabo.


En gammel trebåt er et symbol på noe som en gang var. Det er nesten litt romantisk når man ser en trebåt som tikker seg forbi kystlinjen en varm sommerdag. Vi har funnet litt informasjon og tips til hvordan dere endelig kan realisere oppussingen av den gamle trebåten. Her deler han sine beste tips til deg som ønsker å friske opp hytta. Tekst: Ida Save Foto: Sveinung Svendsen, TMM Produksjon AS.


Gjennom tre sesonger av TV3-programmet Eventyrlig oppussing , har interiørekspert Halvor Bakke gitt norske hytter en real. Når du har bestemt deg for å pusse opp i boligen din vil du som oftest trenge et lån. I denne artikkelen gir vi deg en kort og grei gjennomgang av tips når du skal søke lån til oppussing. Noen tips først: Gangen er det første gjester ser, så la gangen gi et inntrykk av hvem som bor der.


Lag et personlig touch på den. Tenk smarte og praktiske løsninger, for best mulig å holde orden. Ha gjerne egne knagger til gjester.


Her får du tips til hva du bør gjøre og hva du med fordel kan droppe.

Hvorvidt du bør pusse opp lite eller mye, avhenger av hvor stor du tror verdiøkningen blir. Ifølge eiendomsmegler Kristine Grønn i DNB Eiendom er det enkle ofte det beste - og det mest effektive, i alle fall om målet er å tiltrekke seg folk til visning. Bygge bad og pusse opp bad - skal du bygge eller pusse opp bad finner du tips om hvordan du smartest mulig kan gjøre det her.


Vær sikker på at du bygger. TIPS : Det finnes mange triks for deg med en mindre leilighet. Lyse vegger i kombinasjon med en mørk fondvegg, eller en tapetvegg, gjør den slitne hulen til noe friskt, ungt og trendy - særlig hvis du passer på å innrede med lette, lyse møbler. Du vil finne tips og råd om oppussing og vedlikehold av stue, kjøkken, soverom, bad. Gode lenker til møbelforhandlere, interiørrådgivning, artikler om fargevalg, samt tips om gardiner, planter og interiørmagasiner for å nevne noe.


Nyttige tips for deg som skal pusse opp. Vurderer du å pusse opp denne høsten, men vet ikke helt hvor du skal begynne? Nordmenn ligger på verdenstoppen når det kommer til oppussing , men det er likevel mange som ikke har helt oversikt over hva man bør gjøre før man velger håndverker.


Jeg vurderer å kjøpe en leilighet som trenger et godt stykke oppussing før vi kan flytte inn og trenger noen tips og råd. Leiligheten er ca 75kvm og ligger i utkant av Oslo, økonomisk sett er det er godt kjøp hvis man får pusset den opp til en ok penge så det trenger vi ikke å diskutere.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg