mandag 17. februar 2020

Spot kjøkken

Spot kjøkken

Hos HTH dyrker vi en lidenskap. Se våre lekre kjøkkenløsninger her. Stilsikkert sortiment som blander dagens trender med tidløse klassikere. Vi har SPOT Genpå lager.


Spot kjøkken

Kompromissløs sikkerhet på tur! La deg inspirere og se ulike innredningsmuligheter på våre Epoq-inspirasjonssider. Hos noen bringer det glede, hos andre bringer det skrekk. Her finner du eksempler på sorte kjøkken , små vaskerom, ulike kjøkkenvifter og mye mer. Heldigvis har EPOQ teamet opp med en erfaren lysdesigner som gir gode råd til hvordan vi best setter opp belysningen på kjøkkenet , for å vise fram hjertet av hjemmet på sitt beste.


Belysning har mye å si for et rom. Lamper og lys setter stemningen, men har også selvfølgelig en praktisk funksjon. Enkelte deler av hjemmet trenger mer lys enn andre. For eksempel er rikelig med lys på kjøkkenet når man lager mat og på badet om morgenen viktig for de fleste.


Med downlights kan du enkelt dimme lyset til ønsket styrke med en dimmer. Trenger du hjelp til å velge spotter til ditt bruk? Kontakt din lokale MegaFlis-butikk, eller kontakt vår kundeservice for hjelp til riktig belysning. Bygger du nytt kjøkken ? På jakt etter markedets beste belysning for kjøkkenbenk?


Vegglamper til kjøkkenet. Hvis det ikke er snakk om en lyslist under kjøkkenskapet, finner du gjerne vegglamper til kjøkkenet i åpne kjøkken - og stueløsninger. Gjelder dette hos deg?


Finn en pen vegglampe til kjøkkenet som fremhever det fine ved kjøkkenet og spisestuen i like stor grad. Epoq gir deg muligheten til å designe ditt drømmekjøkken. Enten du er ute etter et tradisjonelt eller moderne kjøkken , kan du velge mellom en rekke farger, design og kjøkkeninnredninger. Hvitt eller svart kjøkken , benkeplate i tre, stein eller Avonite - stilen bestemmer du selv.


Kjøkkenet er et rom med flere funksjoner. Det betyr at kjøkkenbelysningen vår er med på å spare strøm og energi da de bruker mindre strøm enn glødepærer. Norges største nettbutikker for salg av El. Vår belysning til kjøkken varer også mye lenger enn glødepærer, faktisk ganger lenger.


Spot kjøkken

Våre ansatte har lang fartsitd innen elektromateriell og belysning, og står klare til å besvare alle dine tekniske spørsmål om produkter, bruksområder. Et kjøkken er ofte husets samlingsplass. Ja, det er fremdeles et sted for å lage og spise mat, men et moderne kjøkken har blitt så mye mer. Her sitter man med avisa om morgenen, med leksene etter skolen og kanskje er kjøkkenet også i åpen løsning med stua? Det krever sitt også av lampene du velger her.


Hvis du skaffer deg litt kunnskap, kan du lett planlegge en funksjonell og fleksibel lyssetting for det nye kjøkkenet ditt. Det brukes av de fleste til å tilbrede mat, men mange bruker det også som spiserom og oppholdsrom. Allerede når du planlegger kjøkkenet kan det være bra å tenke på hvor du trenger arbeidsbelysning og hvor du vil ha stemningsbelysning.


Ved å bruke dimming kan du enkelt få til begge deler. Lyst på nytt kjøkken eller vaskerom? Uansett om du ønsker deg et klassisk eller moderne kjøkken har vi en Epoq-serie som passer deg. Kommer lyspunktet for langt mot midten av taket så lyser den deg i bakhodet når du står lett foroverbøyd over kjøkkenbenken for å kutte grønnsaker e. Hvis da overskapene bygger ut fra vegg, og benken under er 3 ville jeg plassert spot på der hvor det er overskap.


Sigdal har kjøkken , bad og garderobe i go norsk kvalitet. Lampehuset tilbyr et bredt utvalg av lyskinner og spotter i mange lekre design til gode priser. Sørg for å ha passende kapslingsgrad på bad og kjøkken : over vasken f. Tenk gjennom på forhånd hva hensikten med lyset er – da blir det enklere å finne ut hvor mange spotter du trenger. Du vet rett og slett ikke hvilken modell du skal velge?


Gå til vår rådgiver om takspotter og spotter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg