mandag 3. februar 2020

Vegg farger

Enkelte veggfarger endrer uttrykk når de settes sammen med feil hvittone på detaljer. Noen ser eller opplever ikke dette som et problem, men for mange er overraskelsen stor når veggfargen plutselig oppleves helt annerledes. Da designerne skulle pusse opp sine egne lokaler, ønsket de å utvikle en farge som var unik og passet perfekt til deres stil.


Vi tente umiddelbart på ideen. Også mange møbler vil dukke opp i gylne, brune cognaq-nyanser som vil skape spennende kontraster i hjemmene våre.

For den som synes brune vegger blir for mye, er det jo fult mulig, og ikke minst enkelt, å finne lekre kulørte veggfarger som de brune, tøffe detaljene vil fungere suverent inntil! Se bilder og farger fra ulike rom og områder. Er tiden inne for fargefornyelse i stuen?


Det er mange som mener noe om veggfarger , men det viktigste er at man finner en farge man selv er komfortabel med. IFIs Trendforum tror dette er farger som vil holde seg som veggfarger lenge. Kombinert med små innslag av rødt, gult og blått i fargesterke nyanser får de en ekstra piff.


Velg malerulle ut fra det underlaget du skal male på: Skal du male en vegg med struktur, f. Finn inspirasjon til hjemmet - stue, kjøkken, gang, soverom, bad og barnerommet, gardiner og solskjerming.

Farger til både interiør og eksteriør. Ferdigmalt MDF Panel for alle husets rom. Da Tina ble enke i fjor kjøpte hun et nytt hus fordi alt i det gamle huset minnet henne om mannen. Lyse, nøytrale veggfarger kan forlede oss til å tro at de tåler ethvert selskap.


Disse fargene er noen luringer. For selv den mest nøytrale fargen har en undertone av rødt, gult, oransje, blått, lilla eller grønt. Og kommer den i upassende selskap, skjærer det seg.


Du kjenner at det ble feil, men skjønner ikke helt. Nå som ekspertene har spådd at farger er på vei tilbake for fullt, er det nok mange som kommer til å bytte ut de helhvite veggene hjemme med noe litt. Søvndyssende soverom med blå veggfarger Soverommet er et viktig rom, der vi skal hvile og henter krefter.


Hvilken farge du velger på soverommet kan også påvirke din søvn. Tiden var inne for å gi noen Smartpanelfarger avskjed og ønske nye velkommen. Vi har ryddet opp litt, sortert, tatt ut noe og lagt til andre. Synes du det er vanskelig å velge farger til veggene?


Legg med bilder og du får raskere og bedre svar. Du bør også opplyse om hvilke farger du har på detaljer som lister, vindu, dør og tak. Oppdag Beckers Maling for innendørs.

Nordmenn elsker å pusse opp. Vi kombinerer sesongens trendy veggfarger mot vår bestselgende Mali velourgardin. Her trenger vi Jotun. La deg inspirere til fornyelse!


Er du usikker på hvilken farge du skal velge på gardinen? Mali velour gardin, en av våre bestselgende gardiner, kommer i hele forskjellige farger.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg