mandag 3. februar 2020

Tapet med brede striper

Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Eksteriørmaling finner du på Maxbo. Maling og lakk til bruk på metall. Ja, det finner du på Maxbo. Finn laveste nettpris her.

Brede Striper er en stilig tapet som passer til ethvert herskapelige eller moderne hjem. Sølv stripete tapet gjør ditt rom mer minimalistisk og tidløs. Tapeten passer perfekt på en vegg eller i hele rommet. Gjør ditt hjem mer høytidelig med denne elegante tapeten!


Frisk opp med ny tapet. Fibertapet av høy kvalitet. Tapet som er enkel å sette opp - den hverken strekker seg eller krymper.

Limes med tapetlim som rulles rett på. Se Texam Stripe tapet i nettbutikken - Dette stripemønsteret består av både smale og brede striper av fløyel og tekstil, med en bakside av fiber. Fra det morsomme og sprø til det klassiske og diskré – i vår kvalitetskolleksjon med stripete tapeter finner du en rekke spennende stripedesign. Det blir kjempegøy å pusse opp hjemme med disse fantastiske stripete tapetene. Les Mer Jeg aksepterer!


Rolige farger og lun stemning. Avdempede beige pasteller på tapeter gir en varm og lun stemning, som passer både i soverom og stuer. Ved å bruke blanke og matte striper får veggene et elegant preg. Svart stripete tapet gjør ditt rom mer minimalistisk og tidløs.


Bestil fototapeter fra mange designere eller opprett fra ditt eget bilde! Skap dit eget Lerretsbilde online. Orust Stripe er et stripete tapet med flotte brede striper. Et tapet som gjør mye av seg til tross for at selve mønstret er enkelt.


Fint i for eksempel entreen, i stuen eller på soverommet! Mønstret er trykt med limtrykk, en teknikk som gir et rikt og taktilt uttrykk, og tapetet fås i fem forskjellige farger. Kolleksjonen fungerer fint på alle fire vegger i et rom.

Fargene er spesielt tilpasset det kalde nordiske lyset, og utover brede striper , finner vi mønstre som bladranker, klaser med rips og grøftekantblomster. Forhandles av Flügger. Ingenting er vel mer beroligende enn vår vakre stjernehimmel og skogens ro.


Ta den friske natten med inn på soverommet, stuen eller ungdomsrommet, og skap ro og harmoni med tapetet Nordic Night. Dette er et digitaltrykt tapet som kan mål tilpasses. Farnworth stripete tapet i stålgrått. Stripene i dette tapetet er moderne, tidløse og klassiske.


Miksen av brede og smale striper i hvitt og stålgrått gir et stramt og moderne uttrykk. En tapet som man kan leve lenge med , og som er lett å plassere. Trendy soverom maleri: tørre brede striper ! Et soverommaleri som inneholder striper , er en trendy og elegant løsning på dette dilemmaet, det er en god balanse mellom orden og kontrast, noe som legger til et strukturelt element og tekstur til veggene i rommet. Bakgrunn i vertikale striper kan gjøre rommet høyere.


For et smalt rom er det best å velge deksler i en horisontal stripe, fordi de langsgående trekkene vil være ubetydelige, men forstørre rommet, noe som vil gjøre rom mer komfortabelt. Vertikale striper skaper en herlig romfølelse, og mønsteret er en tidløs, grafisk klassiker. Her ser du stripene i svart og grått.


En tøff fargekombinasjon, men samtidig med noe mykere kontraster enn den andre varianten, som går i svart og hvitt. De beste produsentene av flott tapet Borås Sveriges eldste tapetmerke er kjent for deres fine mønstre med en nostalgisk nerve. Det er hos dem du finner striper , småblomster og eventyrlige tapeter med små alfer og blomster.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg